Uitreiking Party Awards aan beste Nederlandse feest artiesten

Etten-Leur, 04 november 2015 - Op 25 november a.s. worden in de Korenbeurs in Made de Party Awards uitgereikt aan de beste feest artiesten van Nederland. Tijdens dit evenement staan artiesten en locaties uit de feestbranche centraal.

Het publiek kan online een stem uitbrengen en samen met een onafhankelijke jury worden de winnaars bekend gemaakt. Tijdens deze feestelijke avond worden de awards uitgereikt in de categorieën muziek, feest locaties en artiesten. Hierbij zijn de genomineerde artiesten waaronder Nielson, Django Wagner, Lil Kleine,Rein Mercha, Wolter Kroes en Kenny B onderverdeeld in o.a. de genres bands, (opkomende) party-dj's , artiesten, acts en populairste single.. Er worden ook awards uitgereikt aan de meest populaire uitgaans gelegenheden in Nederland verdeeld over Noord, Midden en Zuid-Nederland. Tijdens dit evenement treden de winnende artiesten ook op. Naast deze winnende artiesten treden ook diverse andere artiesten op waaronder Stef Ekkel, K Liber, Arjon Oostrom, Django Wagner en Def Rhymz.

Inmiddels hebben 12.000 mensen een stem uitgebracht en dit aantal groeit gestaag door. Zo wordt de website wekelijks door meer dan 9.000 mensen bezocht en ook via social media worden veel liefhebbers bereikt. " Uit de analyse van onze Facebook statistieken bleek dat de aankondiging van ons feest maar liefst 80.000 mensen heeft bereikt. Dit leverde 3.000 ( nieuwe ) likes op. De Party Awards wordt georganiseerd door media en entertainment bureau RDJ Productions.

De Party Awards vinden plaats op woensdag 25 november in de Korenbeurs op de Kerkstraat 13 te Made. Het evenement duurt van 19:00 tot 02:00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via www.partyawards.nl Meer informatie: www.partyawards.nl

Commentaar:
Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met , Tel: 0653717740 e-mail info@partyawards.nl Download Pers materiaal http://www.partyawards.nl/wp-content/uploads/2015/...

RDJ Productions

plaats:
Etten-Leur

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234