'Succes in de liefde een kwestie van de juiste strategie'

Op 1 november is het boek Mr Right - In 10 stappen naar je ideale partner gelanceerd. In dit praktijkboek wijst datingcoach Nicole Vening hoogopgeleide vrouwen de weg naar de ideale partner. Mr Right is geen zweverig zelfhulpboek, maar een praktisch stappenplan vol prikkelende opdrachten en leuke liefdesweetjes.

Singles Coach
Nicole Vening begeleidde vele hoogopgeleide single vrouwen met haar unieke trainingsprogramma naar een evenwichtige relatie. Nicole is bekend van het Net5-programma Te mooi om waar te zijn en was als expert verbonden aan Psychologie Magazine. Sinds 2013 is Nicole de vaste coach van datingsite PARSHIP, bovendien geeft ze liefdestips in 100% NL Magazine.

Groeiend aantal singles
Nederland telt bijna drie miljoen singles en dat aantal stijgt. Hoogopgeleide vrouwen hebben het extra moeilijk op deze datingmarkt. Halina Reijn doorbrak begin dit jaar het taboe rond de OK (ongewenste kinderloze) -vrouw. Inmiddels zijn ook andere BN-ers zoals Saskia Noort en Babette van Veen over de nadelen van hun single status naar buiten getreden: het leven van een single vrouw kent veel onzekerheid en ook eenzaamheid. Daarnaast lijkt het vinden van een Mr Right soms een ware Tantalus kwelling.

Wat doen Halina Reijn, Saskia Noort, Babette van Veen en al die andere slimme single vrouwen verkeerd? Zijn ze te kritisch of zijn alle leuke mannen simpelweg bezet? Welnee, volgens Nicole Vening missen ze alleen een goede liefdesstrategie.

Wetenschap in feestverpakking
Nicole haalt de lezeressen van haar feelgood boek uit hun comfort zone en daagt ze uit om samen met de mensen om hen heen aan de slag te gaan. Geloof het of niet: bij de eindstreep wacht er een Mr Right!

Mr Right oogt als een chicklit, maar de inhoud is bloedserieus. De methode combineert de uitgangspunten van de Appreciative Inquiry filosofie met praktische toegepaste psychologie uit diverse stromingen (Mindfulness, Transactionele Analyse en NLP).

Online platform voor stoere singles

Met de lancering van Mr Right wordt tegelijkertijd de Facebook pagina Living life on the bright side gelanceerd een plek waar vrouwen alles kunnen leren over bewust positief leven en daten.

Mr Right Experience - gratis online cursus

Voor iedere vrouw die vindt dat haar leven een mooie boost kan gebruiken, heeft Nicole een gratis online cursus ontwikkeld. Aanmelden kan via www.mrright.eu. De deelnemer ontvangt 10 dagen lang, iedere dag een persoonlijke boodschap van Nicole. De opdrachten brengen de vrouw op positieve wijze uit haar comfortzone en leren haar meer over de Mr Right methode.

De eerste lezeressen over Mr Right:

'Loopbaancoaching is de gewoonste zaak van de wereld, je doet van alles om succesvol te zijn in je carrière. Maar succesvol zijn in de liefde? Dat is iets waarvan we blijkbaar vinden dat we het zelf maar moeten uitzoeken. De methode van Nicole Vening laat zien dat we nog heel veel kunnen leren over de liefde, maar vooral over onszelf.'
- Femke

'Het is grappig, want hij stond er echt'
- Yvette

'Ik vond de eerste opdracht doodeng, maar merkte al snel dat het veel makkelijker ging dan gedacht'
- Mirjam

Mr Right - In 10 stappen naar je ideale partner - Nicole Vening - ISBN 978-90-823865-0-9

Nicole geeft workshops in boekhandels in de grote steden. Zelf de Mr Right-methode ervaren? Neem voor meer informatie contact op met Corinne Hellingwerf corinne@mrright.eu,
06 45104460. Website: www.mrright.eu - Twitter: @mrright_eu - Facebook: Living life on the bright side.

Nicole Vening is ook beschikbaar voor interviews. Bel Corinne Hellingwerf 06 4510 4460 voor interview-aanvragen.

Mr Right - In 10 stappen naar je ideale partner - Nicole Vening - ISBN 978-90-823865-0-9 - Euro 24,95

Mr Right

plaats:
Loenen aan de Vecht

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234