Oranje toch wereldkampioen

For Tomorrow fondsbeleggen feliciteert wakeboardster Sanne Meijer. Zij is 2 november 2015 wereldkampioen geworden in de junior divisie tijdens het IWWF Wereld Wakeboard Championship 2015 achter de boot. Vorig jaar was zij kampioen Wakeboard via de kabel.

Een prestatie van formaat om als natie trots op te zijn. Oranje is zo toch nog wereldkampioen. Cees Smit, directeur van For Tomorrow: "Sanne is net als de actieve fondsen van For Tomorrow het neusje van de zalm en de top van haar klasse. Ik ben blij dat we als een van de sponsors met banksparen via For Tomorrow dit enorme talent hebben mogen sponsoren en vind het jammer dat deze wereldprestatie onderbelicht blijft. Ik hoop dat Sanne met deze wereldprestatie deze onderbelichte sport verder op de kaart kan zetten."

For Tomorrow (FT) is een Handelsnaam van Today's Tomorrow en is onderdeel van de Today's Groep en is een online platform met laagdrempelige modelportefeuilles voor fondsbeleggers en banksparen.

Voor meer informatie:

Voor consumenten www.fortomorrow.nl
Voor Intermediairs www.TodaysTomorrow.nl

Cees Smit, Algemeen Directeur
Frederiksplein 1
1017 XK Amsterdam
020-5300150
cees@todaysbeheer.nl

For Tomorrow

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234