Naamswijziging een van Nederlands grootste subsidieadviesbureaus

Innovation Connect verder als Vindsubsidies
Innovation Connect, een van de grootste onafhankelijke subsidieadviesbureaus van Nederland, gaat voortaan verder onder de naam Vindsubsidies. Het bedrijf wil zo duidelijker richting de markt communiceren waar het voor staat. Vindsubsidies heeft meer dan achttien jaar ervaring met het aanvragen van subsidies voor non-profitorganisaties, bedrijven en multinationals.

Innovatieve tool
Vindsubsidies beschikt over subsidiedeskundigen op elk vakgebied en de grootste online subsidiedatabase van Nederland. Ook heeft Vindsubsidies onlangs een zeer innovatieve administratietool ontwikkeld waarmee bedrijven al hun subsidieprojecten kunnen beheren en real time kunnen inzien. Op het gebied van specifieke subsidieprogramma's en het aanvragen van subsidies, verzorgt Vindsubsidies trainingen op maat.

Internationaal netwerk
Vindsubsidies heeft in Nederland meerdere vestigingen en is onderdeel van Idox, met kantoren over de hele wereld. Idox is eigenaar van internationaal marktleidende subsidieproducten. Vanzelfsprekend profiteren klanten van Vindsubsidies van dit internationale netwerk. Bijvoorbeeld voor het vormen van Europese consortia.

Voor vragen over of contact met Vindsubsidies: Laura van Zutphen, Communications Executive, via 088-2020400 of laura.vanzutphen@vindsubsidies.nl.

Vindsubsidies

plaats:
Goor

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234