Nominaties Drone Video van het Jaar 2015 bekend

Na de succesvolle eerste editie van 2014 kondigt Drones.nl vandaag de genomineerden aan voor Drone Video van het Jaar 2015. O.a. Radio 538-DJ Coen Swijnenberg sleept één van de zes nominaties in de wacht. Tot en met 30 november is het mogelijk te stemmen op je favoriete drone video van het afgelopen jaar. Begin december maakt Drones.nl de grote winnaar bekend, die er naast eeuwige roem vandoor gaat met de felbegeerde Drone Video van het Jaar award.

Drones.nl maakt vandaag de nominaties voor Drone Video van het Jaar 2015 bekend. Het is de tweede editie van de wedstrijd, waarbij de website op zoek gaat naar de mooiste, meest spraakmakende of grappigste drone video van Nederland. Bezoekers van Drones.nl hebben in oktober hun favoriete drone video kunnen indienen. Uit alle inzendingen heeft de website vervolgens 6 genomineerden geselecteerd.

Nu de nominaties voor de Drone Video van het Jaar 2015 bekend zijn, kan er door iedereen worden gestemd. Via de website http://award.drones.nl is het t/m 30 november 2015 mogelijk je steun te betuigen aan 1 van de 6 genomineerden. Ralph Denessen met zijn video van de overblijfselen van het Land van Ooit maakt kans op de eervolle titel, maar ook Zwier Spanjer die zijn drone redt van een plons in het water heeft kans om in de prijzen te vallen. De overige nominaties zijn voor Wiebe de Jager (Opnames Keukenhof), Rene van Manen (Aap slaat drone uit de lucht), Voormedia (Zwemparadijs Tropicana anno 2015) en Radio 538-DJ Coen Swijnenberg, die afgelopen jaar zijn wintersportvakantie in de Franse Alpen vanuit de lucht filmde.

De winnende Drone Video van het Jaar 2015 wordt begin december door Drones.nl bekend gemaakt. De maker van de winnende video wordt niet alleen beloond met eeuwige roem, maar krijgt ook de felbegeerde Drone Video van het Jaar award.

De Drone Video van het Jaar verkiezing is een initiatief van Drones.nl. Met de wedstrijd wil de website Nederlandse drone video's in de schijnwerpers zetten. Drones.nl is hét online platform op het gebied van drones en voorziet haar bezoekers dagelijks van actueel drone-nieuws, reviews en drone-video's.

Neem voor meer informatie contact op met:

Contactpersoon: Marco de Groot
Telefoon: 073 - 6102 102
E-mail: info@drones.nl

Drones.nl

plaats:
Den Bosch

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234