Tom Coronel gastspreker op de netwerkborrel bij Auto Indumij

Inspirerende presentatie van Autocoureur en E-Commerce ondernemer Tom Coronel op 19 november in Etten-Leur.

Etten-Leur, 29 oktober 2015
De netwerkborrel van Auto Indumij is het evenement voor ondernemers uit West-Brabant en Zuid-Holland. Dit jaar vindt de netwerkborrel plaats op donderdag 19 november tijdens de Renault Bedrijfswagen Topdealdagen bij de vestiging van Auto Indumij aan de Ecustraat 5 in Etten-Leur met als bijzondere gastspreker Tom Coronel. We zijn erg blij dat Tom ondanks zijn drukke agenda gelegenheid heeft gevonden om tijdens de netwerkborrel op 19 november een inspirerende presentatie zal geven met als thema "Omdat het kan!", vertelt Roger Dellemijn, marketing manager van de Indumij Groep.

Succesvol ondernemer
Naast bekend autocoureur met zijn eigen raceteam is Tom Coronel ook succesvol (e-commerce) ondernemer. Zo is Tom oprichter en eigenaar van diverse webwinkels onder de naam Create2Fit en werd hij een aantal jaren geleden uitgeroepen tot e-commerce manager van het jaar. Samen met zijn tweelingbroer Tim is hij dagelijks bezig met internet marketing, social media en alles wat met nieuwe media te maken heeft. Zijn onderneming groeide de afgelopen jaren van de zolderkamer uit tot een bedrijf met een omzet van bijna 50 miljoen per jaar.

Omdat het kan!
Tijdens zijn presentaties deelt Tom Coronel op inspirerende wijze zijn visie en kennis op gebied van nieuwe media, online winkelen en ondernemen. Met zijn uitgebreide ervaring in de topsport vindt hij antwoorden op vragen die de ondernemer van nu heeft. Zo wordt uitgebreid stilgestaan bij vragen als "Hoe kan ik mijn bedrijf optimaal online profileren en hoe bouw je samen een succesvol team?" Met aansprekende voorbeelden laat Tom zien hoe je als moderne ondernemer gebruik kunt maken van het internet. "Omdat het kan" is het credo dat in zijn presentaties regelmatig terugkomt. Presentaties van Tom zijn een must voor de ondernemer van nu. In de afgelopen jaren was Tom als spreker te gast bij ondermeer de Rabobank, Bouwkennis, verschillende ondernemersverenigingen en nu bij Auto Indumij.

Netwerken op z'n Brabants
Tom is iemand die het netwerken in zijn genen heeft zitten. Volgens Tom kun je een groot netwerk bereiken door overal je gezicht te laten zien, zowel online als offline. "Wees actief op social media en ontdek de mogelijkheden" raad hij iedereen aan. Ook als je toevallig geen autocoureur bent, kun je voor weinig geld een groot netwerk opbouwen. Vervolgens gaat het om de creativiteit en zichtbaar zijn. De netwerkborrels bij Auto Indumij zijn een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te verdiepen. Wil je ook aanwezig zijn tijdens de Auto Indumij Netwerkborrel? Schrijf je dan nu gratis in op www.renault-indumij.nl/tom-coronel

Geplaatst in:

Noot voor de redactie;
Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met;
Roger Dellemijn, Marketing Manager Indumij Groep Telefoonummer 078-6170000
Email; r.dellemijn@indumij.nl
Websites; www.renault-indumij.nl

Auto Indumij

plaats:
Etten-Leur
website:
http://www.renault-indumij.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234