Eberhard van der Laan ontvangt eerste Bosatlas van Amsterdam

De burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, heeft gistermiddag het eerste exemplaar in ontvangst genomen van De Bosatlas van Amsterdam: een portret van de hoofdstad in de vorm van honderden kaarten, grafieken en foto's. En dat verder gaat dan stereotypen. Zo is er behalve de rijke historie en geschiedenis, ook aandacht voor de verschillende wijken, liquidaties, typische Amsterdamse vervoersmiddelen en ontspanning - van de dance scene en shoppen tot sportieve opties die de stad haar inwoners biedt. De feestelijke lancering vond plaats in het Amsterdam Museum.

Over Noordhoff Uitgevers en De Bosatlas
Het Groningse Noordhoff Uitgevers is sinds 1877 uitgever van de overbekende De Grote Bosatlas - 54 edities zijn tot op heden van dit standaardwerk verschenen. Naast schoolatlassen geeft Noordhoff Uitgevers ook atlassen uit voor de consumenten- en de zakelijke markt. Complexe situaties en gebeurtenissen terugbrengen tot de essentie, weergegeven in cartografische verhalen, dat is wat alle Bosatlassen bindt. www.bosatlas.nl

Geplaatst in:

Neem voor meer informatie contact op met Floortje Muskens || Tekst, PR & Communicatie via M 06-246 700 46 of
E floortje@floortjemuskens.nl

De Bosatlas van Amsterdam
Gebonden, groot formaat, 272 pagina's
10 hoofdstukken, meer dan 600 kaarten, grafieken, infographics en foto's
Verkoopprijs: Euro 29,95
ISBN: 978 9001 12014 6

Noordhoff Uitgevers

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.noordhoffuitgevers.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234