Ontdek de "WHISKY CONFIDENTIAL" campagne van LABEL 5

BATHGATE, Schotland, October 29, 2015 /PRNewswire/ --Het toonaangevende Schotse whiskymerk LABEL 5 maakt een exclusieve samenwerking bekend met barmannen over de hele wereld die vernieuwende en lekkere cocktails gecreëerd hebben met LABEL 5 Classic Black. Bovenop deze digitale campagne met de naam "WHISKY CONFIDENTIAL", kondigt LABEL 5 zijn partnerschap aan met het IBA World Cocktail Championship in 2015.
Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier:
http://www.multivu.com/players/English/7655951-label5-whisky-confidential-campaign
Met zijn video's nodigt LABEL 5 zijn klanten uit om een sfeervolle, trendy bar binnen te stappen en de exclusieve cocktailrecepten te ontdekken die bedacht werden door de barmannen.
Voor cocktails op basis van whisky volgt LABEL 5 de laatste trends in Shanghai, New York en Londen op de voet. Tegelijkertijd streeft het merk ernaar trouw te blijven aan zijn internationale en eigentijdse marktpositie en biedt het eveneens een nieuwe smaakervaring aan die de zachtheid en het evenwichtige karakter van zijn kernproduct LABEL 5 Classic Black tot uiting brengt.
Zo combineert Vinny, de eigenaar van Jago in Londen, het zoete van artisanaal bier dat in Londen wordt gebrouwen met LABEL 5 Classic Black in de heerlijke 5 WAYS TO LONDON cocktail.
"Ik wilde een lichte en frisse cocktail creëren. LABEL 5 is een uitstekende Scotch voor cocktails, aangezien hij een uitgebalanceerde en complexe smaak heeft die het mogelijk maakt om te werken met de verschillende noten." 
De zoete en verfijnde SHANGHAI KISS cocktail werd bedacht door Daniel, barman bij Starling, die in 2014 door Time Out Shanghai verkozen werd tot beste barman.
"LABEL 5 Classic Black is een zeer lekkere Schotse whisky met tonen van noot, bloemen en gedroogde vruchten. Omdat deze whisky goed wegdrinkt en niet te duur is, is LABEL 5 perfect geschikt als basis voor cocktails."
Duik tenslotte ook het gekke New York in met Johnny, de charismatische barman in Feather Weight, en ontdek zijn PASSIONATE BROOKLYNITE cocktail - een fruitige en smaakvolle creatie waar alle cocktailliefhebbers weg van zullen zijn.
"Vruchtensap en alcohol, het is een klassieke combinatie, maar met de gerookte toets, de gerst en de eik van de LABEL 5, wordt de cocktail echt fris en smaakvol." 
De video's zullen wereldwijd verspreid worden via Youtube en Facebook. Blijf ons volgen, want de komende maanden volgen er nog meer recepten ...
https://www.youtube.com/LABEL5SCOTCHWHISKY
https://www.facebook.com/label5
Geniet van LABEL 5 met verstand 
OVER LABEL 5 
Als toonaangevend merk van Schotse whisky, wordt LABEL 5 zorgvuldig gedistilleerd, gerijpt en gebotteld in onze distilleerderijen in Schotland. LABEL 5, dat gevestigd is in meer dan 100 landen, is bekend voor zijn uitstekende kwaliteit en wordt gewaardeerd om zijn zachtheid. Met 2,6 miljoen 9-L kisten verkocht in 2014, behoort LABEL 5 wereldwijd tot top 10 van de Schotse whiskymerken. 
Over LA MARTINIQUAISE 
Als onafhankelijke Franse groep, die in 1934 werd opgericht door Jean Cayard, is LA MARTINIQUAISE de op één na grootste distilleerderijengroep in Frankrijk, die wereldwijd tot de top 10 behoort. De groep heeft een omzet van 920 miljoen euro en is de trotse eigenaar van vier miljonairsmerken, LABEL 5 & SIR EDWARD'S Scotch Whisky, POLIAKOV Wodka en NEGRITA Rum. (Bron: IMPACT 2015) 
LABEL 5 First Blending Company - Starlaw Road, Bathgate, Scotland 
Voor meer informatie:  
Groep LA MARTINIQUAISE, http://www.la-martiniquaise.com 
     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151028/281492 )Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20151028/281492

Video:
http://www.multivu.com/players/English/7655951-label5-whisky-confidential-campaign


LABEL 5


CONTACT: LA MARTINIQUAISE - Sabah Bouaka - Email:sabah.bouaka@la-martiniquaise.fr Sylvia Bernard: +33 1 43 53 86 66

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234