Smartengeld na smak bij Hazes

AMSTERDAM - Concerthal Ziggo Dome in Amsterdam heeft 16.000 euro betaald aan een bezoekster van Holland Zingt Hazes, die op de spekgladde vloer van de foyer was gevallen en een gebroken schouder opliep. Het is voor zover bekend de eerste keer dat Ziggo Dome uitkeert, al zijn er al meerdere valpartijen en schadeclaims geweest.

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht uit Amsterdam ging de strijd aan voor een nu 49-jarige vrouw. Zij smakte na het meezingconcert in juni 2013 bij het verlaten van de grote zaal tegen de natte vloer van de foyer. Een schouderfractuur, blauwe plekken, een blijvend zwakke rechterarm en een gemiste gezinsvakantie naar Oostenrijk waren het resultaat. "De vrouw schakelde ons in, en wij slaagde er na veel vijven en zessen dit jaar eindelijk in de Ziggo Dome tot betalen te bewegen: 6000 euro aan medische kosten, huishoudelijke hulp en gemiste inkomsten, 10.000 euro aan immateriële schade, smartengeld. Hazes had er vast een biertje op gedronken", aldus JBL&G.

Meer informatie, achtergronden en interviews:
Voor de uitgebreide versie van dit persbericht: http://www.juridischbureauletselschade.nl/ziggo-dome-dokt-na-smak-bij-hazes/

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht B.V.

plaats:
AMSTERDAM
website:
http://www.juridischbureauletselschade.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234