Nexthink en Ymor gaan partnerschap aan

Nexthink, pionier in 'IT Operations Analytics' (ITOA) en Ymor, gespecialiseerd in Application Performance Management gaan een partnerschap aan. De samenwerking houdt in dat Ymor bij Nederlandse klanten werkplekmonitoring implementeert en haar dienstverlening en services daarbij aanbiedt. Hiermee wordt aan de groeiende vraag naar IT Analytics oplossingen in Nederland voldaan.

Met haar Ketenbewaking dienstenportfolio beschermt en optimaliseert Ymor IT-omgevingen door de eindgebruiker centraal te stellen. Met de Nexthink technologie wordt 'werkplekmonitoring' aan het bestaande portfolio toegevoegd. De resultaten van Nexthink maken het mogelijk grip en controle te houden op werkplekken. Hiermee worden incidenten voorkomen en oplostijden verkort, met kostenbesparingen als gevolg.

"Aangezien wij streven naar 'gebruikersgeluk', is werkplekmonitoring belangrijker dan ooit," zegt Martin van den Berge, directeur Ymor. "Een werknemer maakt per dag minimaal vijf uur gebruik van diverse applicaties. Als deze niet goed presteren leidt dit tot frustratie en inefficiëntie voor zowel de eindgebruiker als de business. De samenwerking met Nexthink maakt het mogelijk om de gebruikerservaring op werkplekniveau te meten, een 'helikopterview' van de IT-infrastructuur te verkrijgen en snel en eenvoudig de oorzaak van incidenten te vinden. Dit helpt ons het doel van 'gebruikersgeluk' te behalen."

Ymor en Nexthink hebben werkplekmonitoring ingericht bij onder andere Gemeente Den Haag. Gerard van Lieshout, Sr. Corporate IT Advisor bij Den Haag: "Wij gebruiken Nexthink om alle bedrijfsdesktops te monitoren, dat zijn ongeveer 7000 werkplekken. Door vertragingen, crashes en incidenten direct te meten op werkplekniveau, geeft het ons een beter inzicht in hoe onze medewerkers de desktops gebruiken. Dit maakt het voor ons mogelijk om beter te reageren op gemelde incidenten, maar ook kunnen we configuraties op de desktops aanpassen om problemen te voorkomen."

"Wij zijn erg enthousiast over het partnerschap met Ymor en de mogelijkheid die dat geeft om ons bereik in Noord Europa te vergroten," zegt Nathan Wyld, Europe Channel Director van Nexthink. "Door dit partnerschap kunnen organisaties in Nederland profiteren van Nexthink's IT Analytics en Ymor's uitstekende dienstverlening en support bij implementatie zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van IT Analytics in hun omgeving.


Over Ymor:
Ymor is een snelgroeiende IT dienstverlener uit Utrecht, gespecialiseerd in Application Performance Management. Ymor helpt organisaties de prestaties van hun complexe IT-omgevingen te verbeteren, met de eindgebruiker als uitgangspunt. Of een applicatieketen nu performance- of beschikbaarheidsproblemen heeft, er een nieuwe applicatie gelanceerd moet worden, of de keten end-to-end gemonitord moet worden: met behulp van de Ketenbewaking diensten wordt de IT-omgeving bewaakt en geoptimaliseerd. Zo luidt de belofte van Ymor dan ook: "wij creëren gebruikersgeluk".


Over Nexthink:
Nexthink is pionier op het gebied van end-user IT Analytics voor security, operations en projecten. De unieke software levert organisatie brede, real-time analyses vanuit alle eindpunten, gebruikers, applicaties en netwerkverbindingen. Nexthink helpt IT-afdelingen verbinden, communiceren en samenwerken om hun belangrijkste doelstellingen te behalen en projecten op het gebied van security, operatie, support en werkplekken te optimaliseren. Nexthink's real-time analyses en visualisaties verlengen de helpdesk, SIEM (Security Information and Event Management), APM (Application Performance Management) en Client Management instrumenten en geven essentieel inzicht voor IT governance en compliance. Nexthink bedient de Global 5000 door gebruik te maken van het hefboomeffect van partners. Nexthink is een private organisatie met het hoofdkantoor in Lausanne, Zwitserland.
Meer informatie: www.nexthink.com

Geplaatst in:

Ymor E-Services

plaats:
Utrecht

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234