Motorsport.com breidt uit in Europa, kondigt Nederlandse editie aan

MIAMI, 28 oktober 2015 /PRNewswire/ -- Motorsport.com [http://www.motorsport.com/], de snelst groeiende auto- en motorsportwebsite ter wereld heeft vandaag de volgende stap gezet in haar wereldwijde uitbreiding door de 15(e) editie aan te kondigen; Motorsport.com - NEDERLANDS (nl.motorsport.com [http://nl.motorsport.com/]).

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151027/280914 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151027/280914]

De Nederlandse afdeling start haar werkzaamheden per direct.

Het betreden van deze markt vertegenwoordigt toonaangevende verslaggeving van alle grote raceklassen inclusief de Formule 1, DTM, World Endurance Championship, World Rally Championship, Formule E, NASCAR en het Wereldkampioenschap Toerwagens (WTCC).

"De Nederlandse reacties op de 'Global Fan Survey' die eerder dit jaar door Motorsport.com in samenwerking met de GPDA werd georganiseerd, leidde tot een overweldigende oproep tot meer kwalitatieve digitale multimedia content in de Nederlandse taal", zei Guillaume Navarro, directeur van Motorsport.com - NEDERLANDS. "Nederlanders zijn grote liefhebbers van de racesport en we waren van mening dat het onze plicht was om een lokaal platform aan te bieden en om op deze manier onze internationale zichtbaarheid te vergroten."

"2015 is een goed voorbeeld van de passie en kennis van de Nederlandse racefans met betrekking tot de Max Verstappen-mania; iets dat onveranderd is gebleven sinds zijn populaire vader Jos op het hoogste niveau racete", voegde Navarro toe. "Ik ben enorm blij om met Tim Biesbrouck en zijn team samen te werken; racefans worden verwend met een nieuwe alles-in-een bron van content, 24 uur per dag, zeven dagen per week."

De aankondiging van vandaag volgt de recent aangekondigde edities uit de regio waaronder Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Italië.

"Ik ben enorm vereerd onderdeel te zijn van het professionele team van Motorsport.com, dat een indrukwekkend wereldwijd netwerk en online platform heeft opgebouwd", zei Tim Biesbrouck, content manager, Motorsport.com - NEDERLANDS. "De Nederlandstalige editie creëert voor fans een unieke mogelijkheid om kennis te maken met auto- en motorsportcontent vanuit alle hoeken van de wereld."

"Samen met een gemotiveerd lokaal team besteden we niet alleen gedetailleerde aandacht aan Max Verstappen vanuit de Formule 1-paddock, maar ook andere belangrijke raceklassen en ontwikkelingen uit de Benelux komen aan bod. We volgen onze professionele en talentvolle lokale rijders over heel de wereld."

Motorsport.com is, als een van de snelst groeiende auto- en motorsportwebsites ter wereld, een technisch geavanceerd digitaal distributieplatform, dat wereldwijde multimedia verslaggeving over de racerij verzorgt en dat dit jaar meer dan 180 landen bereikt, inclusief dochterondernemingen Motor1.com [http://www.motor1.com/] en Motorsport.tv [http://www.motorsport.tv/].

Over Motorsport.com

Motorsport.com, opgericht in 1994, is een technologisch geavanceerd internationaal netwerk van online racecontent met topniveau digitale distributie, video en interactieve multimedia wereldwijd met nieuwsbureaus in 15 landen en 11 verschillende talen, 24 uur per dag, zeven dagen per week.


Websites www.motorsport.com

www.motor1.com

www.motorsport.tv

www.worldcarfans.com

www.360racing.com

Facebook www.facebook.com/motorsportcom.nederland

twitter.com/motorsport_nl

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151027/280914


Motorsport.com


CONTACT: Scott Sebastian, Vicepresident voor PR en Marketing, Telefoon:+1-312-519-5040, E-mail: scott.sebastian@motorsport.com


Web site: http://motorsport.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234