Webwinkels.nl en Smartwatch.be geveild in grote E-Commerce Veiling

Op maandag 2 november begint op Domeinmatch.nl de lang verwachte E-Commerce en Productnamen Domeinnamen Veiling. In deze veiling staan 300 premium E-Commerce domeinnamen, zoals Diamanten.nl, Elektronica.nl, Verkopen.nl, Rollators.nl, Scooters.nl en webwinkels.nl.

Bij het organiseren van de E-Commerce veiling is rekening gehouden met een zo breed mogelijk aanbod aan domeinnamen voor een zo groot mogelijke doelgroep. In de veiling is bijna elke branche vertegenwoordigd, waarbij extra aandacht is besteed aan nieuwe technologieën zoals 3Dprinting en Smartwatch. Enkele voorbeelden zijn: Smartwatch.be, 3Dprinter.be en 3Dwinkel.nl.

De kostbaarste domeinnaam uit de veiling is Verkopen.nl, met een geschatte verkoopprijs van tussen de 50.000 en 100.000 euro. Elektronica.nl, hottubs.nl, saunas.nl en zonnebanken.nl zijn een stuk lager in prijs, maar daarom niet minder gewild.

De complete veilinglijst is te bekijken via deze link:

https://www.domeinmatch.nl/zoeken/advanced?user=&asdisplay=on&render=results_theme_auction&domain=&themeauction%5B%5D=8&topdomain=nvt&dateadded=0&domainlength=&maxprice=&page=1&limit=100&order=bid+desc%2C+domain+asc

Met de veiling verwacht Domeinmatch tussen de EUR 100.000,- en EUR 200.000,- op te halen.

Gebruikers hebben 7 dagen de tijd om biedingen uit te brengen op de 300 domeinnamen. De veiling zal sluiten op maandag 9 november om 16:00.

Biedingen kunnen worden uitgebracht middels een account op Domeinmatch.nl. Een account is gratis te registreren via http://www.domeinmatch.nl/registreren.

Algemene informatie

E-Commerce en Productnamen Domeinnamen Veiling

Begint op maandag 2 november om 16:00
Eindigt op maandag 9 november om 16:00
Domeinnamen in de veiling: 300
Account registreren: http://www.domeinmatch.nl/registreren
Organisator: Domeinmatch.nl
Contactgegevens: http://www.domeinmatch.nl/contact

Contactpersoon:
Nick van der Leeuw
06 521 35 701
info@domeinmatch.nl

Domeinmatch.nl

plaats:
BREDA

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234