Floortje Dessing wint opnieuw BVN Trofee

Hoogste waardering voor 'Floortje Naar het Einde Van De Wereld'
Floortje Dessing wint opnieuw BVN Trofee

BVN, de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen in het buitenland, heeft het programma 'Floortje Naar Het Einde Van De Wereld' van Floortje Dessing voor het tweede jaar op rij onderscheiden met de BVN Trofee voor Best Gewaardeerde programma.

Floortje, die de onderscheiding tijdens de live-uitzending van 'De Wereld Draait Door' overhandigd kreeg, waardeerde deze BVN Trofee zo mogelijk nog meer dan die van vorig jaar: "Iedereen weet dat ik een tijdje flink ziek ben geweest en zelfs even heb gevreesd dat ik helemaal geen reisprogramma's meer zou kunnen maken. Dat ik inmiddels weer gezond aan de slag ben én dat mijn programma door de BVN-kijkers nog steeds zo goed wordt gewaardeerd, is gewoon een groot cadeau." Op dit moment werkt Floortje Dessing alweer aan een nieuwe reeks van 'Floortje Naar Het Einde Van De Wereld', die vanaf 28 oktober op NPO1 te zien zal zijn. Ook deze nieuwe reeks is straks overal ter wereld te volgen op BVN via satelliet én via de onlangs gelanceerde live stream op internet (www.bvn.tv/bvnlive).

Best gewaardeerd
'Floortje Naar Het Einde Van De Wereld' kreeg van meer dan 2800 ondervraagde BVN kijkers uit alle windstreken een rapportcijfer van 8,5 in het door GfK uitgevoerde onderzoek in opdracht van BVN. Daarmee bleef Floortje 'Flikken Maastricht' nipt voor. De kijkers konden een keus maken uit een breed scala aan Nederlandse (NPO) en Vlaamse (VRT) programma's die BVN in het afgelopen televisieseizoen wereldwijd via satelliet heeft uitgezonden.

Meest bekeken
Als meest bekeken programma kwam bij de Nederlandse kijkers in het buitenland opnieuw het 'NOS Journaal' uit de bus. 'De Wereld Draait Door' en 'Nieuwsuur' staan op de tweede en derde plek van meest bekeken programma's.

Over BVN
BVN staat voor 'het Beste van Vlaanderen en Nederland' en is daarmee dé Nederlandstalige publieke tv-zender in het buitenland. BVN biedt de kijker gratis een dagelijkse selectie uit het televisieaanbod van de NPO en de VRT: nieuws en actualiteiten, jeugd- en informatieve programma's, sport en Nederlandstalig drama. Zo kunnen Nederlanders in het buitenland op BVN onder andere kijken naar het 'NOS Journaal', 'DWDD', 'Nieuwsuur', 'Ik vertrek', 'NOS Studio Sport', 'Flikken Maastricht' en 'Wie is de Mol'. BVN is wereldwijd 24 uur per dag via satelliet - en in een aantal regio's ook op de kabel - en in veel hotels te ontvangen. Buiten Nederland en België is de zender ook via het internet te volgen op www.bvn.tv/bvnlive.

Meer informatie en beeldmateriaal:
Sandra Bulthuis
mail: sandra@newinfluence.nl
telefoon: 06 2152 5769

BVN

plaats:
Hilversum

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234