Multiculti, seksualiteit en ethiek; hoe ga je daarmee om?

Multiculti, seksualiteit en ethiek; hoe ga je daarmee om? - begeleiderscongres LVB op 25 november

Het Kennisplein Gehandicaptensector, het Landelijk Kenniscentrum LVB en Amerpoort organiseren een congres voor begeleiders van mensen met een licht verstandelijke beperking.

Hoe ga je om met etnische of seksuele diversiteit of met diversiteit in gedrag en ethische vraagstukken? Tijdens het begeleiderscongres op woensdag 25 november in Baarn staat 'sensitiviteit voor diversiteit' centraal.

De dag biedt een mix van kennis halen en ervaring brengen. Met verschillende workshops, bijvoorbeeld over sociale slimmeriken en het vinden van de juiste toon. En inspirerende lezingen van:
- Ans de Jong van Amerpoort over het begeleiden van ouders met een LVB.
- Ricardo Gya van 's Heeren Loo over het omgaan met verschillende culturen en begeleiden van jongeren met een LVB en niet-Westerse achtergrond.

Begeleiders kunnen zich nog aanmelden. Meer informatie op het Kennisplein Gehandicaptensector.

Geplaatst in:

Noot voor de redactie
Voor pers- en communicatievragen kunt u terecht bij Diana Rietveld, communicatiemedewerker bij Vilans: d.rietveld@vilans.nl of
telefoon 06 15 149 907
Zie ook www.vilans.nl

Stichting Vilans

plaats:
Utrecht
website:
http://www.vilans.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234