Eerste Nederlandse 'Pop-up-Puddingsalon' geopend

Mona bestaat vandaag 45 jaar en om dit te vieren opent de eerste 'Pop-up-Puddingsalon' aan de Overtoom in Amsterdam haar deuren. In aanwezigheid van toetjesliefhebbers Jim Bakkum en DJ Valerio Zeno werd het vernieuwde puddingassortiment van Mona geproefd. De tijdelijke puddingsalon is gevestigd op Overtoom 259, dé plek waar het in 1970 voor Mona allemaal begon. De puddingsalon is geopend op zaterdag 24 oktober 2015 van 9.00 uur tot 18.00 uur.

De toetjessmaak van Nederland
De Mona-smaakexperts hebben in samenspraak met bijna 2.500 Nederlandse consumenten de recepturen van Griesmeelpudding, Chipolatapudding en Bitterkoekjespudding herzien. Het vernieuwde assortiment heeft een rijkere smaak en tot 25% mínder suiker. Daarnaast zijn er twee fris-zure smaken toegevoegd aan het vaste assortiment: Kwarkpudding met Bosvruchtensaus en Spaanse Mandarijnpudding met Sinaasappelsaus.

Nog voordat de vernieuwde puddingtoetjes volgende week in de winkels liggen, kunnen de toetjes worden geproefd in de tijdelijke Pop-up-Puddingsalon aan de Amsterdamse Overtoom 259. Op zaterdag 24 oktober tussen 9.00 uur en 18.00 uur is iedereen welkom om een gratis toetje te komen eten.

Geplaatst in:

FrieslandCampina

plaats:
Amersfoort

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234