Persuitnodiging business meeting met staatssecretaris Hongarije

De Ambassadeur van Hongarije, H.E. Ms. Orsolya Szijjártó, nodigt u graag uit voor een business meeting voor Nederlandse bedrijven, die donderdag 22 oktober in Den Haag wordt georganiseerd vanwege het bezoek van staatssecretaris Levente Magyar van economische diplomatie aan Nederland.

Tijdens de bijeenkomst spreken bedrijven met de Hongaarse staatssecretaris over de economische betrekkingen tussen beide landen en de kansen die dit voor hen biedt. Nederland is reeds de derde investeerder in Hongarije en er vindt handel plaats in sectoren zoals land- en tuinbouw, machines en ijzer en staal.
Sigrid Verweij, directeur MVO en communicatie van VNO-NCW, zal de bijeenkomst openen. Van het ministerie van buitenlandse zaken neemt Tjerk Opmeer, plv directeur internationaal ondernemen, deel. Aanwezig zijn vertegenwoordigers van bedrijven en branches.
U bent van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen en ook vragen aan de staatssecretaris te stellen.
Het programma vindt plaats in de Malietoren, hoofdkantoor van VNO-NCW, Bezuidenhoutseweg 12 2594 AV Den Haag. Aanvang: 15.00 uur.

Voor meer informatie en aanmelding:
Péter István Danku, ambassade van Hongarije, tel. 070-3584372, e-mail: pdanku@mfa.gov.hu

Ambassade van Hongarije

plaats:
Den Haag

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234