EVENTIM en Feyenoord tekenen meerjarige samenwerking

19 oktober 2015 CTS EVENTIM Nederland en voetbalclub Feyenoord gaan een meerjarige samenwerking aan op het gebied van kaartverkoop.

CTS EVENTIM Sports GmbH is al leverancier van ticketingdiensten voor diverse sportclubs in Duitsland, Zwitserland en Italië waaronder vele voetbalclubs in de Duitse Bundesliga. Feyenoord zal net als Ajax in Nederland gebruik gaan maken van TIXX en FaRM, de geïntegreerde Ticket- en CRM applicatie die EVENTIM Nederland introduceert.

------------------------------------

Henk Schuit, managing director bij CTS EVENTIM Nederland, is zeer verheugd over de samenwerking met Feyenoord: "Het is een geweldig vooruitzicht om te mogen werken met en voor Feyenoord, een grote club met een fantastisch stadion, een rijke historie en geweldige supporters. Met dit contract breidt Eventim Nederland haar positie in sport verder uit en verbreedt het haar service en diensten in de Nederlandse markt. Daarnaast betekent de kaartverkoop voor Feyenoord een verdere verrijking van het toch al brede aanbod van EVENTIM."

Mark Koevermans, commercieel directeur bij Feyenoord: "De afgelopen jaren hebben we de complete ICT-omgeving al vernieuwd en daarnaast een duidelijke toekomstvisie ontwikkeld als het gaat om informatiemanagement. Eén van de eerste stappen binnen deze zogeheten i-roadmap was het selecteren van een nieuwe partner op het gebied van kaartverkoop. Met Eventim kiezen we voor een betrouwbare en ervaren partner, waarmee we ons de komende jaren kunnen onderscheiden en invulling kunnen blijven geven aan onze informatiebehoefte."

Julian de Grahl, managing director CTS EVENTIM Sports GmbH, Hamburg: "We are proud to set up a partnership with one of the most successful clubs in the Netherlands. We will work hard to adapt our powerful ticketing tools to Feyenoord's needs and to provide a superior fan experience".


-----------------------------------------------------------------------
Feyenoord Rotterdam N.V. is een van de meest vooraanstaande en populaire voetbalclubs van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Feyenoord won als eerste Nederlandse club de vaderlandse dubbel, de Europa Cup voor Landskampioenen, de Wereldbeker én de UEFA Cup. Het zijn unieke prestaties van een club die haar fans echter vooral door haar uitstraling bindt. Nergens in Nederland vindt men trouwere fans dan die van Het Legioen van Feyenoord.
Feyenoord Rotterdam is niet alleen op het veld constant in beweging, maar ook buiten het veld wordt er veel aan gedaan om succesvol te zijn. De directie van Feyenoord Rotterdam N.V. is enkele jaren geleden nadrukkelijk een nieuwe koers ingeslagen. Meer dan ooit is er de wens een leidende rol in het Nederlandse voetbal te spelen, maar ook meer dan ooit is er het besef dat de weg naar die positie een geleidelijke is en één met ups en downs. Op basis van het technische beleidsplan en het meerjarenplan "Feyenoord op weg naar 2016" is de route bepaald, die een (financieel) gezond Feyenoord uiteindelijk een structurele toppositie in Nederland moet bezorgen. Uitgangspunt daarbij zal steeds zijn dat Feyenoord voor alles een club van en voor iedereen is én blijft.


CTS EVENTIM AG & Co. KGaA is, met verschillende activiteiten in 24 landen, de grootste ticketing- en live-entertainmentonderneming van Europa. Het concern is beursgenoteerd (SDAX Frankfurt) met een marktkapitaal van ongeveer Euro 3 miljard. Jaarlijks worden meer dan 100 miljoen tickets voor 200.000 verschillende evenementen verkocht via EVENTIM systemen. CTS EVENTIM AG verzorgt ook de volledige ticketverkoop van major-sportevents zoals de Olympische Zomerspelen in 2016 in Rio de Janeiro. EVENTIM Sports levert Europa breed aan 180 sportorganisaties haar Ticketing- en CRM oplossing waaronder 60 voetbalclubs.
EVENTIM Nederland bestaat ruim 20 jaar en is met een breed ticketdistributieplatform, e-commerce activiteiten en event-ondersteunende diensten marktleider in Nederland op het gebied van de verkoop van (live)entertainment-, concerten-, festivals- en theatertickets.

Contactgegevens:
EVENTIM NL
Fred de Graaf
fred.de.graaf@eventim.nl
0031 6 12436139

CTS Eventim Nederland BV

plaats:
Hoofddorp
website:
http://www.eventim.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234