WAHLBERG, CEO in een bijzonder daglicht in businessroman van het jaar

WAHLBERG - Het verhaal van een CEO

De kranten staan er vol mee en de media draaien overuren met nieuwsberichten en rapportages over falende, hebzuchtige leiders van grote bedrijven. De maatschappij spreekt volop over topmannen die 'er een zooitje van maken' en vervolgens vertrekken met een riante vertrekpremie op zak. Arvid Buit schreef daarom dé businessroman van het jaar over de onbekende wereld van topbestuurders. In WAHLBERG - Het verhaal van een CEO volg je het verhaal van CEO Dirk Wahlberg, die met zijn narcistische en arrogante houding zowel zijn zakelijke als persoonlijke geluk op het spel zet.

Eenzame besluitvorming
In WAHLBERG geeft Arvid Buit, de jongste executive coach van Nederland, inzicht in de kwetsbare kant van verantwoordelijkheid, succes en eenzame besluitvorming. De lezer wordt gaandeweg meegenomen in de belevingswereld van een directeur die volledig vastloopt, maar langzaam weer opklimt en leert op welke manier hij een positieve draai kan geven aan zijn nieuwe ontdekkingen. Haarscherp toont Arvid het belang van menselijkheid en persoonlijke ontwikkeling voor leiders om succesvol te zijn.

Sterke leiders
'Omdat ik geloof in sterke leiders als basis voor een betere en vooral mooiere wereld, schreef ik afgelopen jaar mijn eerste boek. Mijn poging is niet om betere executive coaches te maken, maar om leiders inzicht te geven in hun gedachten en gedrag,' zegt Arvid Buit. Daarmee is deze roman een must voor alle CEO's, managers, ondernemers, coaches en adviseurs.

Over de auteur
Arvid Buit (1984) is één van de meest uitgesproken executive coaches van Nederland. Al van jongs af aan was hij bijzonder geboeid door autoriteit, onderwijs en creativiteit. Na een succesvolle carrière in de theater en muziekindustrie, zette hij zijn eigen advies- en coachingbureau op. Hij sloot zich aan bij de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroeps Coaches) en de Vaksectie Executive Coaching.

Specificaties
- WAHLBERG - Het verhaal van een CEO
- Arvid Buit
- ISBN 9789462720473
- Euro 19,95
- Een verhaal over leiderschap, zelfkennis, Executive Coaching en mentorschap
- Voor liefhebbers van Het doel, De vijf frustraties van teamwork en Wie heeft mijn kaas gepikt?


Anderen over 'WAHLBERG - Het verhaal van een CEO'
'Erg realistisch, amusant ook en vanuit mijn eigen praktijk erg herkenbaar.'
- Ruud Polet | Chairman Amsterdam at Institute for Management Studies

'Dit boek zou elke leider gelezen moeten hebben.'
- Rick Gemser | Marketing Director SAIL Amsterdam 2015

'Ik ga morgen een exemplaar aanschaffen voor mijn baas...'
- Anoniem | Directiesecretaresse Multinational

Geplaatst in:

Wil je een interview met de auteur, meer informatie, een artikel over dit onderwerp of bijvoorbeeld een winactie opzetten?
Neem dan contact op met uitgeverij Thema:
Jorrit de Jong, Jorrit.djong@sn.nl of tel. 06 - 10 68 08 75.

Schouten & Nelissen

plaats:
Zaltbommel
website:
http://www.sn.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234