Ramana geeft magie aan Amsterdam Dance Event en de Kinderboekenweek

Amsterdamse magiër Ramana zal gedurende ADE (Amsterdam Dance Event) vier shows geven. Hij is te vinden op het Thuishaven Wintercircus terrein dat de hele winter in Amsterdam zal blijven staan. De opening van het Thuishaven wintercircus wordt groots gevierd met drie dagen internationale top dj's en diverse circusartiesten. Thuishaven is een housepartyconcept waar iedere zondag tussen de 1.000 en 1.500 mensen komen feesten.
Het concept: Dj's, circustenten, eten, een marktje, magie en circus. Ramana treed hier al 2 jaar op als resident magician. Ramana zal speciaal voor ADE nieuw materiaal laten zien.
ADE duurt nog t/m 18 oktober.

Zweefact
Ramana ken je misschien nog wel van zijn zweefact op het Leidseplein en als eerste winnaar van het SBS6 tv programma, de Nieuwe Uri Geller. Hij heeft zich de afgelopen drie jaar ook gespecialiseerd in het optreden op house party's en in exclusieve clubs over de hele wereld. Zo is hij ook uitgenodigd geweest in de legendarische Dragon-I club in Hong Kong.

Raar Maar Waar
Ramana was afgelopen week te zien bij de VARA in de Kinderen voor Kinderen show. Het thema was Raar Maar Waar. Ramana ontwikkelde een speciale act ter promotie van de Kinderboekenweek. In zijn nieuwe act gebeurden allerlei onverklaarbare zaken met boeken. Op het Kinderboekenbal waar 900 mensen in de zaal zaten, liet hij een boek zweven terwijl André Kuipers iets vertelde over gewichtloosheid in de ruimte. De Kinderboekenweek duurt nog t/m zondag 18 oktober.

Foto's zijn rechtenvrij en kunnen gebruikt worden bij eventuele publicatie.

Foto1 Ramana met een zwevend wijnglas bij thuishaven wintercircus fotocredit: VAAG photography.

Foto 2 Zwevende Ramana boven een stapel kinderboeken week geschenken met André Kuipers en op de achtergrond de schrijver van het Kinderboekenweek geschenk Simon van der Geest.

Fotocredit: Chris van Houts

www.ramana.nl
Like us at: http://www.facebook.com/ramanamagic
Twitter: https://twitter.com/#!/RamanaMagic

Geplaatst in:Ramana

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234