Betapress wint distributor of the year award

Evenals vorig jaar heeft Financial Times de award voor distributor of the year toegekend aan Betapress. De award weerspiegelt de waardering voor de inspanning die Betapress voor hen levert op het gebied van commerciële distributie en de daaruit voorvloeiende positieve verkoopcijfers.

Ian Denhard, CEMEA Circulation Director Global Operations van Financial Times roemde de maar liefst 27- jarige samenwerking met Betapress en de wijze waarop de dagelijkse distributie naar ruim 500 verkooppunten in Nederland wordt verzorgd.

Betapress verzorgt de dagelijkse import en distributie van vrijwel alle buitenlandse dagbladen en
opinietijdschriften die er in Nederland te koop worden aangeboden. Het assortiment bestaat uit ruim 140 voornamelijk buitenlandse dag-, week- en zondagsbladen uit ruim 20 verschillende landen waaronder Duitsland, Spanje, Suriname, Groot Brittannië, Italië en de Verenigde Staten.

The Financial Times, International New York Times, Time, Newsweek en The Economist zijn een greep uit het zeer gevarieerde assortiment.

Naast buitenlandse krantenuitgevers vinden ook tijdschriftenuitgevers uit binnen- en buitenland in Betapress een full service-partner voor de marketing en distributie van hun tijdschrifttitels in Nederland en Belgie. Een markt waarin Betapress in de veertig jaar van haar bestaan een leidende positie heeft weten te verwerven. Onder regie van Betapress vindt een breed scala tijdschrifttitels hun weg naar zo'n 8.500 verkooppunten.

Naast tijdschriften en kranten houdt Betapress zich ook bezig met de distributie van aanverwante artikelen als boeken, agenda's en kalenders, tradingcards, verschillende merchandiserartikelen en hype artikelen.

Geplaatst in:

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Julia van Strijdhoven
Promotie- en Communicatiemanager Betapress
Telefoon: 0161-45 7717 / 06-229 528 72
E-mail: j.v.strijdhoven@betapress.audax.nl
Internet: www.betapress.nl


Bijlage foto uitreiking, v.l.n.r:
Ian Denhard - Financial Times
Uwe Tegge - ASV
Josef Redondo - Financial Times
Zhu Chaoxu - CNPIEC
Wendy Van Bavel - Betapress
Simon Chu - Financial Times
Malcolm Miller - Milkro Hellas Publisher Services

Audax Diensten B.V.

plaats:
Gilze
website:
http://www.audax.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234