Domeinnaam Cams.nl voor EUR 39.500,- verkocht

De domeinnaam Cams.nl is deze week voor maar liefst EUR 39.500,- van eigenaar verwisseld via domeinnamen marktplaats en veilingsite Domeinmatch.nl. Cams.nl stond vorige week in de Premium Dating en Erotiek Domeinnamen Veiling van Domeinmatch.nl, maar haalde tijdens de veiling niet het gewenste bedrag op.

Na de veiling toch een koper gevonden

Een week later is er alsnog een koper gevonden die Cams.nl voor de verkoopprijs wil overnemen. Voormalig eigenaar en verkoper BliXem Internet zegt hierover: "Wij zijn blij dat er alsnog een overeenkomst is bereikt voor Cams.nl en wensen de nieuwe eigenaar veel succes met de domeinnaam".

Tweede grote verkoop voor verkoper BliXem Internet

Anderhalve maand geleden deed verkoper BliXem Internet ook al goede zaken via Domeinmatch.nl. Domeinnaam Portugal.nl werd toen tijdens de Travel Veiling verkocht voor EUR 25.000,-.

Er worden steeds vaker grote bedragen betaald voor domeinnamen

"We zien steeds vaker dat er .nl domeinnamen voor bedragen hoger dan EUR 10.000,- worden gekocht. Domeinnamen uit het premium segment kunnen een absolute meerwaarde zijn voor de online marketing en bedrijven beginnen dat steeds meer in te zien. Bedrijven die een premium domeinnaam gebruiken, worden over het algemeen als professioneel en betrouwbaar gezien", aldus Portaal Manager Nick van der Leeuw van Domeinmatch.nl.

Nieuwe veiling op 2 november

Op maandag 2 november vindt er weer een nieuwe premium domeinnamen veiling plaats op Domeinmatch.nl. Ditmaal is het thema "E-commerce en Productnamen". In deze veiling staan domeinnamen als Diamanten.nl, Verkopen.nl Rollators.nl, Zwembaden.nl en Scooters.nl.

Algemene informatie

Domeinmatch.nl
Nick van der Leeuw
076 737 0151
info@domeinmatch.nl
www.domeinmatch.nl

Domeinmatch.nl

plaats:
BREDA

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234