Innovatieve kredietvereniging zorgt voor voortgang in de transformatie van filialen; eerste kredietvereniging die de tweeweg-videodienstverlening van Diebold in Canada installeert

Affinity Credit Union neemt nieuwe technologie en dienstverlening van Diebold in gebruikSASKATOON, Saskatchewan, 13 oktober 2015 /PRNewswire/ -- Leden van Affinity Credit Union in Canada profiteren nu van een verbeterde dienstverlening, tweeweg-video en nieuwe, innovatieve zelfbedieningstechnologie in de filialen. Affinity Credit Union zet zich in om voor haar leden in de filialen de beste ervaring te leveren, en daarom hebben zij hun aandacht gericht op Diebold, Incorporated , om zo het eerste financiële instituut in Canada te worden dat tweeweg videodienstverlening gebruikt, en door twee van haar vlaggenschippen opnieuw vorm te geven. De uitstekende dienstverlening van Diebold, samen met de toevoeging van meerdere nieuwe Diebold 9900 [http://www.diebold.com/products/assisted-transaction-solutions.html] servicestations in de lobby, zorgen voor een betere ledenervaring en operationele effectiviteit van Affinity Credit Union.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20080725/DIEBOLDLOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20080725/DIEBOLDLOGO]

Samen met het Adviesdienstverlenings [http://www.diebold.com/services/professional-and-advisory-services.html]-team van Diebold heeft Affinity Credit Union de ideale ledenervaring gedefinieerd, processen aangepast, bestaande personeelsmodellen verbeterd en technologie ingezet die tegemoet komt aan de transformatiedoelen van de filialen. Het Adviesdienstverleningsteam van Diebold heeft ook interactieve trainingssessies geleid met het filiaalpersoneel, vertegenwoordigers voor dienstverlening van leden en personeel van het contactcentrum, waarbij zij werden geholpen om de innovatieve nieuwe ledenervaring beter te begrijpen.

"Met de dienstverleningscapaciteiten en het uitgebreide pakket aan vaardigheden van Diebold kunnen we het maximale potentieel in onze fiiliaalomgeving bereiken" zei Serese Selanders, vice president member experience, Affinity Credit Union. "Door de overgang van routinematige transacties naar het zelfbedieningskanaal kan ons personeel zich richten op het opbouwen van betekenisvolle relaties met onze leden."

Ook zorgen de nieuwe Diebold 9900s voor de snelle, betrouwbare service in de filialen waarom de leden vragen, terwijl routinematige transacties naar het zelfdbedieningskanaal worden overgedragen. De eenheden zijn uitgerust met een tweeweg-video, en zo kunnen leden worden geholpen met vragen over transacties, en kunnen ze meer ondersteuning krijgen, zonder dat een baliemedewerker hen hoeft te helpen. Door middel van deze technologie krijgt het personeel de mogelijkhed om zich te richten op de complexere behoeften van leden, terwijl zij aan een versterking van relaties werken.

"Affinity is het nieuwste voorbeeld van de vele krachtige relaties die Diebold hier in Canada, een belangrijke markt voor ons, heeft opgezet", zei Bruce Pearce, vice president en general manager van Diebold, Canada. "Ons team van uitermate ervaren professionals in de financiële branche is in staat gebleken Affinity door haar overgangsstrategie te loodsen, waardoor haar branchers efficienter en meer klantgericht zijn geworden."

Over Affinity Credit Union Affinity Credit Union is 100% eigendom van meer dan 140.000 members, die allen zeggenschap hebben over de wijze waarop zaken worden gedaan. Affinity, met meer dan $4,7 miljard aan beheerde activa, heeft 965 mensen in dienst, en heeft een netwerk van 67 filialen in 41 gemeenschappen in heel Saskatchewan. Ga voor meer informatie naar: www.affinitycu.ca [http://www.affinitycu.ca/]

Over Diebold Diebold, Incorporated is een wereldleider in de levering van innovatieve zelfbedieningstechnologie, beveiligingssystemen en aanverwante diensten. Diebold heeft wereldwijd ongeveer 16.000 medewerkers, en heeft haar hoofkantoor dichtbij Canton, Ohio, USA. Bezoek Diebold op www.diebold.com of op Twitter: http://twitter.com/DieboldInc [http://twitter.com/DieboldInc].Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20080725/DIEBOLDLOGO


Diebold, Incorporated


CONTACT: CONTACTPERSOON: Contactpersoon media: Renee Murphy, +1330-490-5825, renee.murphy@diebold.com; Contactpersoon investeerders: SteveVirostek, +1 330-490-6319, stephen.virostek@diebold.com


Web site: http://www.diebold.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234