oneCentral kiest OnApp als portaal voor gehoste PBX-services die op VMware draaien

LONDEN, October 13, 2015 /PRNewswire/ --Biedt telecombedrijven een meer intuïtieve, robuuste en flexibele manier om cloudgebaseerde spraak- en berichtenservices aan klanten uit het bedrijfsleven te verkopen 
OnApp [http://onapp.com ] heeft aangekondigd dat oneCentral [http://www.onecentral.nl ] , een vooraanstaand provider van cloudgebaseerde PBX-services voor telecommunicatiebedrijven, voor OnApp als klantenportaal heeft gekozen voor diverse producten die op VMware vCloud Director gehost worden.
oneCentral is in Nederland gevestigd en biedt een breed assortiment gehoste spraak- en berichtenservices aan via het Callocate(R)-platform, dat op VMware loopt. oneCentral kiest voor OnApp om het beheer van zijn services op basis van Callocate zo gemakkelijk mogelijk te maken voor zijn partners in de telecom-wereld. Deze partners beheren het platform op hun beurt weer voor andere grote ondernemingen, zoals Porsche, Just Eat, Unify en New York Pizza. Behalve als intuïtief web- en mobiel portaal voor cloudgebaseerde services, gebruikt oneCentral OnApp om de facturering en het gebruikersbeheer te verbeteren en om partners en klanten de nieuwe mogelijkheden van VMware vCloud Director te bieden.
"Cloudgebaseerde spraak- en berichtenproducten en andere telecomproducten zijn bijna alomtegenwoordig in de markt," zegt Marius Savelbergh, CEO van oneCentral. "Verschillende ondernemingen hebben verschillende eisen en daarom richten wij ons in de eerste plaats op het kernplatform en de cloud-infrastructuur. Daarnaast maken we gebruik van partners die het beste in hun specifieke vakgebied zijn, bij het aanleveren van PBX-configuraties die op de behoeften van specifieke klanten zijn toegesneden. We gebruiken VMware voor het hosten van een centraal platform en de eigen applicaties van klanten; wat we nodig hadden was een manier om het aanleveren van de diensten zo eenvoudig en aanpasbaar mogelijk te maken. OnApp levert het gebruiksgemak, de robuustheid en de flexibiliteit waar onze partners om vragen bij het voorzien in, het beheren van en het factureren voor telecomdiensten."
Het OnApp-portaal voor vCloud Director is sinds begin 2014 in ontwikkeling en is groeiende, door de ondersteuning van een verscheidenheid aan VMware vCloud Air Network-producten, zoals vCenter en vCloud Air.
"oneCentral heeft zich bewezen als toonaangevend aanbieder van telecom-oplossingen en heeft het vertrouwen gewonnen van vele internationale bedrijven, waarvoor ze de bedrijfscommunicatie beheren," zegt Ditlev Bredahl, CEO van OnApp. "OnApp wordt algemeen beschouwd als het beste managementportaal voor cloudserviceproviders en biedt klanten van de enterprisecloud, in combinatie met VMware vCloud Director, het beste van twee werelden: het oerdegelijke VMware-platform dat ze verwachten van een dienstverlener als oneCentral, met een front-endmanagement dat de workflow optimaliseert en alles automatiseert, zodat het geheel overzichtelijk blijft, ook qua kosten."
Contact: Nicolette Pillay, +44-(0)203-170-8013, nicolette.pillay@fireflycomms.comoneCentral

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234