Talenten Vingerling en Havik tekenen Eerste Prof-contracten bij Team3M

Yoeri Havik en Michael Vingerling tekenen voor 2016 een prof-contract bij de continentale wielerploeg van 3M. Het team - dat zich richt op ontwikkeling van jonge talenten - zal volgend jaar bestaan uit 18 renners, 10 uit België en 8 uit Nederland.
Vingerling maakt al vanaf dag één deel uit van Team3M. Hij heeft als baanrenner bij de jeugd vele nationale en internationale titels op zijn naam staan. Momenteel is Michael bovendien regerend Nederlands Kampioen op de baan (scratch). Bij Team3M heeft Michael zich de afgelopen jaren op de weg ontwikkeld tot een complete renner met steeds betere resultaten. Zo haalde hij vorig jaar een podiumplaats in de profkoers Arnhem-Veenendaal en werd hij dit jaar winnaar van het tussensprint klassement in de prestigieuze (Hors Catégorie) Driedaage De Panne-Koksijde. Een ongeëvenaarde prestatie.

Havik - die dit jaar nog uitkwam voor SEG Racing - heeft ook een al een mooi palmares. In 2013 won hij de U23 versie van de ZLM tour, vorig jaar won hij de Antwerpse Havenpijl en ook nog eens - samen met Niki Terpstra - de Zesdaagse van Amsterdam. Omdat Yoeri zich verder als wegrenner wil ontwikkelen koos hij voor Team3M. Daar kan hij een mooi programma op de weg rijden en zal met hem verder kan worden gewerkt aan de uitbouw van zijn talent.

Michael en Yoeri zullen als koppel al tijdens de Zesdaagse van Gent (17-22 november) als 'Team3M' in actie te zien zijn in 't Kuipke.
Kijk voor meer informatie over Team3M op http://www.Team3M.com
of volg ons via Facebook, Twitter, YouTube of Instagram.

Niet voor publicatie:
Voor meer informatie of beeldmateriaal over Team3M neemt u contact op met Ronald Faas (rfaas@mmm.com).

3M Nederland B.V.

plaats:
Delft
website:
http://www.3M.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234