Informer boekhoudsoftware en Mijnwebwinkel starten partnerschap

Informer Software en Mijnwebwinkel zijn sinds kort een partnerschap gestart. De samenwerking houdt in dat de klanten van Mijnwebwinkel moeiteloos kunnen integreren met de boekhoudsoftware van InformerOnline.

Meer online shoppen
Het is een trend die het CBS al langere tijd waarneemt: consumenten kopen steeds vaker online. Met name vakanties, kleding en tickets voor evenementen worden via de digitale snelweg verkocht. Met de toename in het aantal producten dat via het internet verkocht wordt, is ook het aantal webwinkels door de jaren heen sterk toegenomen. Schattingen van verschillende organisaties over het aantal webwinkels in Nederland variëren van ruim 30.000 tot maar liefst 70.000. Feit is in ieder geval dat steeds meer winkeliers online verkopen omarmen en een webwinkel inrichten.

Mijnwebwinkel
Het doel van Mijnwebwinkel is al sinds de oprichting in 2005 helder: iedereen voorzien van een eigen succesvolle webwinkel. Naar eigen zeggen gaat dit de goede kant op en maken momenteel ruim 30.000 winkeliers gebruik van het webwinkelsysteem. "​We willen het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk maken een eigen webwinkel te runnen. De koppeling met boekhoudpakketten draagt hier aan bij", aldus Lotte van der Zanden van Mijnwebwinkel.

Integreren met InformerOnlne
Dankzij de integratie met InformerOnline kunnen klanten van Mijnwebwinkel hun online verkopen direct verwerken in hun boekhouding. "Tegenwoordig worden steeds meer producten online verkocht. Met de integratie met Mijnwebwinkel bieden we klanten met een webshop de kans om hun boekhouding sneller op orde te krijgen. Een professionele en snelle boekhouding voor onze klanten, daar gaat het ons uiteindelijk om", aldus Remco Frühauf, CEO van Informer Software.

Geplaatst in:

Informer Software B.V.

plaats:
Rijswijk (ZH)
website:
http://www.informer.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234