Landelijke bijeenkomst in verband met Wereld Reuma Dag

Op maandag 12 oktober 2015 is het Wereld Reuma Dag. Deze dag wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor de ruim 2 miljoen mensen in Nederland die leven met de ziekte.

Het Amsterdam Rheumatology & immunology Center (ARC) en ReumaZorg Nederland hebben de handen ineengeslagen en organiseren een informatieavond voor mensen met reumatoïde artritis en hun naasten. U bent van harte uitgenodigd om deze avond gratis bij te wonen.

Tijdens de bijeenkomst komen diverse onderwerpen aan bod o.a.:
- Wat houdt het ziektebeeld RA in en welke ondersteuning krijgt u bij het leven met deze chronische ziekte?
- Welke soorten medicatie worden ingezet en hoe ziet de behandeling er op lange termijn uit?
- Voor welke keuzes komt u te staan in het dagelijks leven?
- Wat betekent deze ziekte voor uw naasten?

Ook is er de mogelijkheid om bij aanmelding uw vragen kenbaar te maken, zodat deze tijdens de avond beantwoord kunnen worden.

De informatieavond wordt georganiseerd door het Amsterdam Rheumatology & immunology Center (ARC) - ARC is een samenwerkingsverband tussen de afdelingen Reumatologie van het AMC, Reade en VUmc - in samenwerking met ReumaZorg Nederland.

Locatie
De informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 12 oktober van 18.00-21.00 uur in het Auditorium van Reade, Dr. Jan van Breemenstraat 2, 1056 AB Amsterdam. Meer praktische informatie ontvangt u na uw aanmelding.

Aanmelding
Voor meer informatie en uw aanmelding gaat u naar de website www.aandachtvooruwreuma.nl. Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Volle Maan Communicatiebureau: 020 -524 60 90 / info@volle-maan.nl.

Volle Maan Communicatiebureau

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.volle-maan.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234