Gebr. v/d Donk wordt SPIE

Het in 2012 door SPIE geacquireerde familiebedrijf Gebr. van der Donk B.V. gaat vanaf vandaag officieel verder onder de naam SPIE. Hiermee verdwijnt de oude bedrijfsnaam. Afgelopen vrijdag en zaterdag stonden in het teken van het volledig integreren in SPIE én werd de heropening van het pand in Oss gevierd.

De SPIE vestiging in Oss is pas drie jaar gevestigd in het hypermoderne pand aan de Menhirweg, maar is nu al uit haar jasje gegroeid. Mede door het werken onder de paraplu van SPIE zijn er veel nieuwe projecten aangenomen. De afdeling Network Solutions, waar het voormalige Gebr. v/d Donk nu onderdeel van is, verzorgt de engineering, montage, het testen, beheren en onderhouden van netwerken in de breedste zin van het woord. De vestiging in Oss is gespecialiseerd in ondergrondse infrastructuren, op alle gebieden die er zijn: Alle soorten kabel- en leidingwerk, zoals gas, water, stadsverwarming en riolering, maar ook kabelnetwerken voor data- en telecommunicatie, energie en kabeltelevisie.

Over SPIE Nederland
SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt zijn klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

Met ruim 38.000 medewerkers verdeeld over bijna 550 vestigingen in 35 landen genereert de SPIE Groep een geconsolideerde omzet van Euro5,22 miljard en een geconsolideerde EBITA van Euro334 miljoen in 2014.

In het segment North-Western Europe, waar 8900 medewerkers werkzaam zijn vanuit meer dan 92 vestigingen, genereert de SPIE Groep een omzet van Euro1.21 miljard in 2014.

SPIE Nederland
Bianca Benard-Meyer
Manager Communications
Tel. + 31 (07)6 544 5444
communicatie.nl@spie.com
www.spie-nl.com

SPIE Nederland B.V.

plaats:
Breda
website:
http://www.spie-nl.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234