Anchormen verbreedt Enterprise Big Data met A.I. en Data Science

- benoeming Jeffrey van der Eijk als partner -

Wessel Luijben, treedt aan als technische lead AI en Data Science.

Amsterdam, 6 oktober 2015 - Anchormen, expert in data excellence, lanceert "Anchormen Artificial Intelligence (AI) en Data Science" als een verbreding van het Big Data portfolio. Jeffrey van der Eijk treedt per direct toe als partner bij Anchormen. Jeffrey heeft een ruime ervaring en is in het verleden medeoprichter van Xomnia geweest.

Wessel Luijben, expert in AI en Data Science gaat het technische team aansturen. Het team bestaat uit ervaren machine learning, deep learning, text mining, clinical research experts en computer vision specialisten.

Geïntegreerde totaaloplossing Enterprise Big Data, AI en Data Science
Er is een toenemende vraag naar Big Data, AI en Data Science omdat de business waarde van deze oplossingen krachtig kan worden aangetoond. In de huidige markt bestaat een duidelijke scheiding tussen enerzijds Big Data en anderzijds AI en Data Science. Door de bestaande Enterprise Big Data oplossingen te combineren met AI en Data science expertise levert Anchormen een unieke totaalpropositie.

Oplossingen in verschillende markten
Anchormen's Enterprise Big Data, AI en Data Science oplossingen worden de komende tijd gezamenlijk in de markt gezet en worden zichtbaar via blogs en gerichte marktkanalen. In samenwerking met onze klanten realiseren we op dit moment B2B- en B2C Enterprise Big Data platformen waarop business waarde wordt gecreëerd door realtime predictive maintenance, streaming beeld- tekst- en videoanalyse, next-best-action voorspellingen en recommendation engines. Alle oplossingen ontsluiten data en brengen deze samen met andere data. Vervolgens wordt hier bruikbare informatie uit gehaald voor het nemen van de juiste beslissingen waarop kan worden gehandeld.


Over Anchormen
Anchormen gelooft dat bedrijven op het juiste moment en op de juiste manier kunnen handelen. Omdat wij vernieuwend denken over het genereren van inzicht, weten we zeker dat we dit geloof met onze oplossingen kunnen waarmaken.

Digitalisering verandert de wereld razendsnel. Naast terugkijken, moeten bedrijven weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Datavolumes, dataverscheidenheid en de snelheid van data nemen alleen maar toe en het is dan ook onze missie om organisaties van zoveel mogelijk relevante en waardevolle informatie te voorzien.

Als experts in data excellence leveren we diensten als business innovatie consultancy, data science, data architectuur, engineering, training en support. In het kort: we ontsluiten data en brengen deze samen met andere data. Vervolgens halen we hier bruikbare informatie uit voor het nemen van de juiste beslissingen.

https://www.anchormen.nl

Geplaatst in:

Anchormen BV

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234