Fortune Fountain verzorgt Wealth and Prosperity Summit Forum in Milaan, Italië

MILAAN, 2 oktober 2015 /PRNewswire/ -- Het Wealth and Prosperity Summit Forum, gehouden door Fortune Fountain (Beijing) Holding Group en mede georganiseerd door Gainful Wealth, de Financial Times en FTChinese.com, heeft een grootse opening gehouden, op 14 september in de middag (lokale tijd in Italië). In het forum kwamen meer dan honderd leiders uit de politieke en zakelijke gemeenschappen van China en Italië bijeen, inclusief leidinggevenden uit de sectoren financiële innovatie, communicatie, productie van luxe goederen, energie & milieu, biotechnologie, voedselproductie, gezondheidszorg, investering en consulting. Zij spraken hun dank uit voor de vriendschap tussen de twee landen en namen deel aan diepgaande discussies over kwesties op het gebied van investeringen door de twee landen in een groot aantal branches en sectoren, als onderdeel van de "One Belt, One Road" strategie, waarbij een wederzijdse inzet voor de "21(e)-eeuwse maritieme zijderoute" nieuw leven werd ingeblazen.

Naast het Wealth and Prosperity Summit Forum, namen de deelnemers enthousiast deel aan verschillende discussies tijdens het welkomstdiner, zakelijke bezoeken en congressen door overheden, waarbij gewerkt werkt aan een versterking van het wederzijdse begrip en vertrouwen aangaande industriële voordelen, prioriteiten voor investeringen en ontwikkelingsperspectieven. Hun inzet helpt mee aan het aansnijden van een nieuw hoofdstuk in de doorgaande samenwerking in een groot aantal disciplines.


Fortune Fountain (Beijing) Holding Group Co. Ltd


CONTACT: CONTACTPERSOON: LIU Yixuan, +86-10-5780-7856,liuyixuan@fullmoney.cn

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234