Het alom geliefde kinderkarakter Peter Rabbit(TM) hopt naar St. Albans!

ROVANIEMI, Finland, October 1, 2015 /PRNewswire/ --Willows Activity Farm in London Colney, nabij St. Albans, Hertfordshire, heeft op 30 September 2015 haar plannen aangekondigd voor de bouw van een groot nieuw thema-avonturenpark, waarin het meer dan GBP1 miljoen investeert.
     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151001/272939 )

'Peter Rabbit(TM) Adventure Playground' zal op 2 april 2016 zijn deuren openen bij Willows, met nieuwe speelgebieden die zijn gericht op de alom geliefde sterren van de 'CBeebies'-animatieserie 'Peter Rabbit'.
In samenwerking met Silvergate Media, de coproducenten en internationale licentiehouder van de computergeanimeerde TV-serie 'Peter Rabbit' en Lappset Creative, een vooraanstaand fabrikant van themaparkattracties en speelapparatuur, zal het nieuwe gebied onder andere 'The Peter Rabbit Secret Treehouse', 'Mrs. Tiggy-Winkle Kitchen' en 'Lily Bobtail Nature Discovery' bevatten waarmee dit het eerste thema-avonturenpark van Peter Rabbit in zijn soort wordt.
Andrew Wolfe, bestuursvoorzitter van Willows Activity Farm vertelde: "We zijn bijzonder verheugd om de komst van Peter Rabbit naar Willows in april volgend jaar aan te mogen kondigen. We gaan een volledig nieuw avonturenspeelgebied bouwen met tien thema-activiteiten die zijn gericht op Peter Rabbit. Daarnaast zullen we ook Peter Rabbit, Benjamin Bunny en Lily Bobtail mogen verwelkomen.
"Willows heeft zich er altijd op toegelegd om gezinnen een leuk dagje uit te bieden en we hebben ons, samen met onze partners Silvergate Media en Lappset Creative, onvermoeibaar ingezet om ervoor te zorgen dat het nieuwe Peter Rabbit-park voor jongere kinderen een zorgeloze plek is om te leren via fantasierijke spellen en om een glimlach op het gezicht van de ouders te brengen, die vanuit hun eigen jeugd zullen terugdenken aan Peter Rabbit."
Willows, vlakbij knooppunt 22 van de M25, is populair bij gezinnen in Hertfordshire, London en omliggende streken.
Thomas Merrington, VP Brand & Creative bij Silvergate Media vertelde: "We wilden Peter Rabbit tot leven wekken voor kinderen die graag naar de animatieserie kijken. De nieuwe Peter Rabbit is een speelse interpretatie van Beatrix Potter's tijdloze kindklassieker en is bij zowel ouders als kinderen een even grote hit. Het schitterende plattelandsdecor, in combinatie met de focus op gezond, actief spel, maakt Willows de perfecte plek om dit te doen. In 2016 vieren we 150 jaar Beatrix Potter en dit is een fantastische manier om ervoor te zorgen dat haar beroemdste creatie, Peter Rabbit, nog generaties lang populair zal blijven."
Willows zal daarnaast bestaande avonturenspelacitviteiten en -faciliteiten omvormen naar het Peter Rabbit-thema, samen met een nieuw restaurant, dagelijkse Peter Rabbit 'meet & greet' ontmoetingen en shows met Peter Rabbit en Lily Bobtail.
Johan Granholm, directeur van Lappset Creative vertelde: "Het was ontzettend interessant om samen te werken met Silvergate Media en Willows om een speciaal Peter Rabbit-avonturenpark te ontwerpen. We zullen de plannen snel onthullen, dus houd deze ruimte in de gaten!"
Willows Activity Farm blijft normaal geopend, met zijn gebruikelijke volgepakte activiteitenprogramma en seizoensevenementen. Ga voor meer informatie naar http://www.willowsactivityfarm.com of volg @Willows_Farm op Twitter voor het laatste nieuws.


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20151001/272939


Lappset


CONTACT: Voor alle vragen van de pers met betrekking tot Peter Rabbit bijWillows Activity Farm, kunt u een e-mail versturen naarjohan.granholm@lappset.com of bellen naar +358-40-532-4183.

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234