Actemium zet weer een stap verder in het uitbreiden van haar netwerk

Roermond - Actemium, het merk voor de industrie van VINCI Energies, opent op 1 oktober een nieuwe vestiging in Roermond. De opening van het nieuwe kantoor is het gevolg van de sterke groei van Actemium, wat aansluit op de positieve ontwikkelingen in de industriële markt.

Door de vestiging in de regio Limburg kan Actemium haar klanten lokaal bedienen en is het daarnaast zeer gunstig voor haar medewerkers die daar woonachtig zijn. Arjan Raaijmakers, vestigingsmanager Actemium Roermond vertelt: 'We vinden het belangrijk om lokaal aanwezig te zijn voor onze klant, dus ook een locatie in Limburg is voor ons een logische stap. De vestiging gaat zich onder andere richten op MES, PLC en SCADA-oplossingen in diverse marktsegmenten. De keuze voor Roermond is gemaakt vanwege de centrale ligging waar niet alleen onze klanten profijt van hebben, maar ook onze grote groep medewerkers uit de regio Limburg. De nieuwe locatie creëert voor hen en potentiële collega's, dan ook een prettige woon- werkomgeving. Deze uitbreiding geeft tevens aanleiding om de bestaande samenwerking met Zuyd Hogeschool Heerlen en Hogeschool Venlo, te intensiveren, want we zijn altijd op zoek naar jong en nieuwe talent.'

Over Actemium
Het Actemium netwerk in Nederland en wereldwijd, is gespecialiseerd in oplossingen voor de industrie. Actemium is actief in alle fases van de levenscyclus van industriële processen: van advisering en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. 

Actemium

plaats:
Roermond

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234