B-STREET BESTE ZZP-BEMIDDELAAR FINANCIELE SECTOR

Het aan Euronext Amsterdam genoteerde Novisource-onderdeel B-street is verkozen tot de beste bemiddelaar voor ZZP'ers binnen de financiële sector. ZZP Barometer - de organisator van de verkiezing ZZP-bemiddelaar van het jaar - heeft dit bekend gemaakt.

B-street werd door 16.200 ZZP'ers en 4.800 inleners gekozen uit 384 deelnemers. ZZP'ers en opdrachtgevers hebben hun mening gegeven over criteria als transparantie, tarief en bereikbaarheid.

De uitverkiezing van B-street spreekt vooral aan omdat de zelfstandig professionals en opdrachtgevers B-street zelf hebben beoordeeld op de kwaliteit van haar dienstverlening. Jurjen Punt, directeur van B-street: "In 2014 zijn we verkozen tot ZZP-bemiddelaar van het jaar en dit jaar weer! Aan de top komen is knap, aan de top blijven was nog lastiger en daarmee een nog grotere prestatie! Uiteraard zijn we ontzettend trots op deze uitslag. We bedanken iedereen die op ons heeft gestemd."

B-street bemiddelt zelfstandig professionals op het gebied van business & ICT in de financiële sector, gezondheidszorg en e-commerce. Daarnaast verzorgt B-street contractmanagement voor middelgrote en grote organisaties.

Voor meer informatie over dit persbericht:
Wouter Beuzel, Manager Marketing, Communicatie & Investor Relations
+31 (0)30 850 44 44
ir@novisource.nl

Disclaimer
Dit persbericht is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Bij onduidelijkheden is de Nederlandse tekst doorslaggevend.

Over Novisource N.V.
Het merkenportfolio van Novisource N.V. (NOVI: AEX) bevat de merken Novisource Banking & Investments, Novisource Insurance & Pensions, Novisource Information Management, B-street en Diesis Consultancy.
Dagelijks vertalen projectmanagers, businessconsultants en interim-managers van Novisource actuele en relevante thema's op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van organisaties in vooral de financiële sector. Dit doen zij op een puur ondernemende wijze en met de benodigde realisatiekracht. Zo helpt Novisource organisaties zich te ontwikkelen en hun doelen te realiseren. Met Information Management richt Novisource zich ook op de sectoren Telecom, Technology en Utilities.

B-street is een specialist waar gedreven professionals werkzaam op het gebied van business & ICT zich tot aangetrokken voelen. Onze opdrachtgevers beschouwen ons als het centrale portaal tot hoogwaardige kennis - veelal voor specialistische en complexe opdrachten.

Bezoek voor meer informatie over Novisource N.V. of haar werkmaatschappijen onze website www.novisource.nl, www.diesis.nl of
www.b-street.nl.

Novisource

plaats:
Nieuwegein

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234