AAIPharma Services Corp. / Cambridge Major Laboratories, Inc. breidt Disinfectant Effectiveness/Qualification Services uit in St. Louis, MO

WILMINGTON, North Carolina, 30 september 2015 /PRNewswire/ -- AAIPharma Services Corp. / Cambridge Major Laboratories, Inc. (AAI/CML) heeft recentelijk haar dienstverleningscapaciteiten uitgebreid om twee potentiële plekken te kunnen aanbieden voor het onderzoek naar ontsmetting getiteld Disinfectant Effectiveness/ Disinfectant Qualification (DE/DQ). Om te voldoen aan de grote vraag van klanten, regionale ondersteuning te bieden en de bestaande diensten vanuit de faciliteit in Edison, NJ uit te kunnen breiden, biedt AAI/CML nu DE/DQ aan in haar faciliteit in St. Louis, MO. Deze onderzoeken voldoen aan de vereisten van USP Disinfectants and Antiseptics en ondersteunen klanten bij het voldoen aan cGMP 21 CFR 211.67, Equipment Cleaning and Maintenance.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150806/256637LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20150806/256637LOGO]

Met deze uitbreiding kan AAI/CML fabrikanten van steriele en niet-steriele producten verder ondersteunen bij de ontwikkeling en kwalificering voor ontsmettingsprogramma's om microbiële besmetting door farmaceutische ingrediënten, proceswater, verpakkingsonderdelen, productieomgeving, proces- en productieapparatuur te voorkomen.

"Wij kijken ernaar uit onze kwalificatiesystemen voor ontsmetting uit te breiden naar onze locatie in St. Louis, en om het soort robuuste systemen te leveren dat nodig is om microbiële besmetting bij de productie van farmaceutische producten te voorkomen", zei Ted Dolan, Chief Operating Officer. "Met deze extra capaciteit kunnen wij meer opties aanbieden voor regionale nabijheid en flexibiliteit bij de productie en het testen met AAI/CML vanuit onze locaties in zowel St. Louis, MO als Edison, NJ."

Over AAIPharma Services Corp. en Cambridge Major Laboratories, Inc.

AAIPharma Services Corp. en Cambridge Major Laboratories, Inc. zijn samengekomen om een leverancier van wereldklasse te worden op het gebied van uitgebreide farmaceutische ontwikkeling en productiedienstverlening. Wij hebben wereldwijd zeven locaties, en onze gecombineerde capaciteiten zijn API ontwikkeling en productie, vastestofchemie, ontwikkeling van formulering, analytische ontwikkeling en testdienstverlening, klinische en commerciële productie in gerede toedieningsvorm (vaste toediening parenteraal), verpakking en stabiliteitsdienstverlening. De bedrijvenfamilie zit in de portfolio van American Capital, Ltd. . Neem contact met ons op voor de ontwikkeling en productie van medische producten via www.aaipharma.com [http://www.aaipharma.com/] en www.c-mlabs.com. [http://www.c-mlabs.com/]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150806/256637LOGO


AAIPharma, Inc.


CONTACT: CONTACTPERSONEN: AAIPharma Services Corp. / Cambridge MajorLaboratories, Inc., Catherine Hanley, Corporate Communications, (O)910-254-7273, catherine.hanley@aaipharma.com, AAIPharma Services Corp. /Cambridge Major Laboratories, Inc., Scott Warner, Chief Legal Counsel, (O)910-254-7705, scott.warner@aaipharma.com


Web site: http://www.aaipharma.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234