Vierhonderd docenten op iScholenDag voor didactiek in de digitale klas

Op donderdag 1 oktober a.s. vindt in Maarssen de vierde editie van de iScholendag plaats op het Niftarlake College.

De iScholenDag is een initiatief van de iScholenGroep, een samenwerkingsverband tussen scholen die technologie gebruiken bij het verbeteren van de kwaliteit van hun onderwijs. Ruim vierhonderd docenten schreven zich in.

Als thema van de iScholenDag heeft men gekozen voor: Teach the teacher; didactiek in de digitale klas. De insteek: van je collega's horen wat in de praktijk wel of juist niet goed werkt. Deze praktische invalshoek komt ook terug in het verhaal van gastspreker Swaminathan, docent in India die komt vertellen hoe innovaties en technologie hem in staat stellen de leeropbrengst in zijn lessen te stimuleren.

De iScholenGroep is een netwerk van scholen die voorop lopen in onderwijsinnovatie en daarbij gebruikmaken van technologie. Het snelgroeiende netwerk heeft als doel om de gezamenlijke kennis, kunde en vaardigheden op het gebied van onderwijs en ict te delen met elkaar.

Geplaatst in:

Noot voor redactie:
Wouter Senden
w.senden@ischolengroep.org
0681486356
www.ischolengroep.org

iScholenGroep

plaats:
Zeist

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234