Huskysledehonden voor 1 dag taxidienst in Amsterdam-Noord

Een onverwacht beeld vandaag in Amsterdam-Noord, waar zes Huskysledehonden samen met hun baasje Roderick Glastra voor één dag als taxidienst fungeerden. Mensen die het aandurfden, kregen een ritje aangeboden van de ongebruikelijke Husky taxi. Een tocht van een krappe kilometer, waarmee ze alvast een vleugje meekregen van een aantal winterse reizen die er te verdienen zijn door kilometers te sparen bij een actie van kauwgommerk Sportlife. 'What a ride', aldus Marleen van Noord over dit oneigenlijke ritje door Amsterdam-Noord. 'Echt heel vet om onderdeel te zijn van een plaatje dat ik alleen ken van de TV en al tijden op mijn bucketlist staat. De setting is hier iets anders, maar spannend was het wel.'

Jongeren steeds vaker op zoek naar extreme avonturen
Jongeren zoeken steeds vaker naar vakanties die gepaard gaan met onverwachte gebeurtenissen en avonturen die zorgen voor een adrenaline boost. Denk aan populaire en uitdagende sporten als puenting, flyboarden, ski-bungee-schansspringen of ijsduiken. Sportlife deed onderzoek naar winterse avonturen en heeft in lijn daarmee een actie voor de komende winter bedacht. Iedereen die het aandurft kan dit soort ijzingwekkende en onverwachte avonturen winnen. Uit ditzelfde onderzoek blijkt dat 51% van de jongeren het liefst een huskysledetocht in Zweden wil maken. Maar ook freeboarden in Japan is populair.

IJskoude avonturen
De bijzondere ijskoude ervaringen die je met Sportlife kan winnen bestaan naast husky sleeën ook uit onder andere heli skiën in Italië (620 KM), ijszeilen in Oostenrijk (950 KM), splitboarden in IJsland (2240 KM) of freeboarden in Japan (8690 KM). Meedoen kan door de speciale Sportlife actieverpakking te kopen met daarin een unieke code en kilometers variërend van 50 km tot 10.000 km en in te vullen via www.sportlife.com.

Pola Zijlstra
exPRtease
pola@exprtease.nl
T +31 (0)6-20 234 570

Sportlife

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234