Nieuwe dubbelzijdige tape 3M is veelzijdig, sterk en oplosmiddelvrij

3M introduceert een nieuwe transparante allround dubbelzijdige tape die onder 'alle' omstandigheden hecht op vrijwel alle ondergronden. De nieuwe 'allrounder' 9088-200 is duurzaam en ook nog eens milieuvriendelijk. Dat maakt hem geschikt voor vele toepassingen in diverse markten. Van signage tot automotive en elektronica tot woninginrichting. 3M Transparante Dubbelzijdige Tape 9088-200 is nu te koop bij uw distributeur voor tapes en lijmen.

Productvoordelen & veelzijdigheid
3M transparante dubbelzijdige tape 9088-200, 200 micron dik, is de ideale industriële tape voor vele toepassingen. De sterke hechtingskracht is zeer duurzaam. Zowel op ondergronden met een hoge als een lage (bijvoorbeeld PP) oppervlaktespanning. Ook is de tape bestand tegen een hoge afschuif- en afpelkracht, UV- licht, chemicaliën en hoge temperaturen. Al die producteigenschappen maken 3M transparante dubbelzijdige tape 9088-200 zeer breed inzetbaar.

Milieuvriendelijk tegen lagere productiekosten
Bij de productie van transparante dubbelzijdige tape 9088-200 maakt 3M gebruik van een nieuwe gepatenteerde lijmtechnologie. Tijdens de productie wordt er geen gebruik gemaakt van oplosmiddelen. Gunstig voor het milieu, maar ook voor de productiekosten. Dit is terug te zien in de prijs.

Eigenschappen en kenmerken
Opgesomd biedt 3M transparante dubbelzijdige tape 9088-200 de volgende pluspunten: " Oplosmiddelvrije lijmtechnologie " Sterke resistentie tegen UV-licht, hoge afschuif- en afpelkracht, chemicaliën en hoge temperaturen " Uitstekende transparantie voor POS-toepassingen (sterke, onzichtbare verbinding) " Hechting op vele ondergronden: ABS, PET, PVC, folie, glas, metaal, papier, polystyreen, polypropyleen, polycarbonaat en poedercoatings.

Vele markten, toepassingen en ondergronden
De eigenschappen en kenmerken van 3M transparante dubbelzijdige tape 9088-200 maken hem geschikt voor vele toepassingen en markten. " Markten: transport, automotive, bouw, meubilair, bewegwijzering, elektronica, reclame, overige industrie. " Toepassingen: POS-displays, lichtreclame, assemblage metaal, kunststof en elektronica etc.

Totaalpakket 3M Industriële tapes en lijmen
3M voert een uitgebreid assortiment aan tapes, lijmen, kitten, labels en folies. Het heeft voor elke industriële toepassing en markt het juiste product voor verbinden, hechten, beschermen of maskeren. De producten combineren kracht met transparantie. Zo creëren ze bijvoorbeeld ontwerpvrijheid voor praktisch en esthetisch ontwerpen. Voor extra ondersteuning biedt 3M de deskundigheid van haar ervaren specialisten aan. Met het vinden van de juiste oplossingen helpen ze u om processen efficiënter te maken. En zo uw productiviteit en winstgevendheid te verhogen.

Over 3M
Bij 3M wordt wetenschap toegepast om het leven dagelijks te verbeteren. Met $ 32 miljard omzet, werken onze 90.000 medewerkers wereldwijd samen met klanten en met elkaar. Ontdek meer over de creatieve oplossingen van 3M op 3M.nl en3M.com/newsroom of 3Mnederland op Facebook en Twitter.

Perscontact
Liesbeth Clemens
E-mail: lclemens@mmm.com
Telefoonnummer: +31 (0) 15 782 2285
Mobiel: +31 (0) 6 2343 1597

3M Nederland B.V.

plaats:
Delft
website:
http://www.3M.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234