Rob Bongenaar vertrekt bij OSB

Rob Bongenaar gaat een nieuwe uitdaging aan en vertrekt als directeur van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB). Hij stapt dan over naar Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Hij gaat daar op 1 december 2015 aan de slag als tweede directeur en wordt verantwoordelijk voor de interne organisatie en de vereniging. Bongenaar is ruim zes jaar directeur geweest bij OSB.

"De kans om een overstap te maken naar een andere en in dit geval grotere brancheorganisatie, komt maar zelden voorbij. Nu de nieuwe voorzitter van OSB is ingewerkt, durf ik OSB met een gerust hart te verlaten en een nieuwe uitdaging aan te gaan," aldus Bongenaar.

Het nieuwe elan
Bongenaar introduceerde bij zijn aantreden in 2009 'Het nieuwe elan' om de leden trotser en zelfbewuster te maken. Hij was nauw betrokken bij de introductie van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en het succesvolle OSB-Keurmerk. Bongenaar heeft de afgelopen maanden in samenspraak met het bestuur gewerkt aan de strategie 2015-2020 waarvoor in december groen licht aan de leden van OSB zal worden gevraagd.

"OSB gaat haar directeur missen. Rob Bongenaar kan met een uitstekend gevoel terugblikken op enerverende jaren, waarin de organisatie zich onder zijn leiding verder ontwikkelde tot een professionele en zelfbewuste brancheorganisatie. Inmiddels groeit de bekendheid van het OSB-Keurmerk en ook in het ledenaantal zit een stijgende lijn," aldus voorzitter Piet Adema.

Het bestuur van OSB buigt zich de komende periode over een geschikte opvolger.

Bij OSB zijn 300 leden aangesloten die samen 70% van de markt realiseren. Zij zijn actief in schoonmaak van gebouwen, glazenwassen, gevelbehandeling, calamiteitenschoonmaak en reiniging in de voedingsmiddelenindustrie. In de branche werken 150.000 mensen, waarvan 120.000 bij OSB-leden. Vanaf 1 januari 2013 moeten alle leden aan de verplichtingen van het OSB-Keurmerk voldoen. Hiermee tonen de schoonmaak- en glazenwasserbedrijven aan dat zij vakkundig zijn, de administratie op orde hebben, hun belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken.
Mocht u meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met:
Melanie Klerx, manager PR & Communicatie
OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) T (073) 648 38 50
M 06-201 38 105
m.klerx@osb.nl
www.osb.nl
@OSBNieuws

OSB

plaats:
's-Hertogenbosch
website:
http://www.osb.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234