GOED kiest voor CompanyQuiSZ

DossierMeester, kennispartner op het gebied van Sociale Zekerheid, verwelkomt de allereerste afnemer van CompanyQuiSZ. Vanochtend is de eerste uitdaging per e-mail verzonden aan medewerkers van GOED.

Deze groeiende arbodienst kiest bewust voor kennis delen op eigen wijze. DossierMeester biedt de professionals van GOED hiermee een wekelijkse uitdaging per e-mail en koppelt dit aan live-workshops, webinars, podcasts en de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Met CompanyQuiSZ lanceert DossierMeester een nieuwe manier van leren: Meer kennis en inspiratie, in minder tijd.

Directeur Emile van der Linde (GOED) was direct enthousiast: "Dit is een mooi voorbeeld van 'van het één komt het ander': Vorig jaar gebruikte Paul een kennisquiz als extra service voor leden van zijn LinkedIn-groep 'Eigenrisicodrager ZW WGA WW'. De reacties van deelnemers waren dermate positief, dat wij direct JA hebben gezegd om als eerste partner mee te doen. En daarmee 'kennis delen met een knipoog' bieden voor ons team en onze opdrachtgevers."

Vanaf deze week is de kennisquiz geïntegreerd in de dienstverlening van DossierMeester. Initiatiefnemer Paul Lammerts over CompanyQuiSZ: "We zijn hiermee in staat om casemanagers, re-integratiespecialisten en HR-medewerkers heel gericht te informeren en te inspireren over actualiteiten op het vlak van goed werkgeverschap, arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim, premies en kortingen. We behandelen ieder kwartaal een onderwerp naar keuze dus het blijft boeiend om mee te doen. Zo kun je op een effectieve manier waardevolle kennis vergaren. CompanyQuiSZ noem ik 'serieuze gein'; het stellen van vragen wérkt en omdat de materie op een speelse manier aangeboden wordt, bereik je meer leerresultaat."

DossierMeester
Van Noordtkade 24-a
1013 BZ Amsterdam
020-7714531
info@dossiermeester.nl
www.dossiermeester.nl

Geplaatst in:

DossierMeester

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234