Goedhart genomineerd voor titel 'Keukendetaillist van het jaar 2015'

De Alphense keukenzaak Goedhart Keukens en Tegels maakt kans uitgeroepen te worden tot 'Keukendetaillist van het Jaar 2015'. Een enorme eer voor directeur Jan Jaap van der Neut en zijn team: "Een jaar geleden openden we onze nieuwe showroom en stelden we ons als doel om klanten te verrassen en goed te adviseren. We zijn ontzettend trots op deze nominatie." Op 30 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

De verkiezing tot 'Keukendetaillist van het Jaar' wordt jaarlijks georganiseerd door vakblad KIM (Keuken & -Interieur Magazine). De redactie vroeg haar lezers hun favoriete keukenzaak door te geven. Op basis van deze inzendingen selecteerde het vakblad de genomineerden. Van der Neut: "Binnenkort komt de vakjury langs voor een bezoek in onze showroom. Zij zal dan bepalen of we inderdaad de beste keukenzaak van Nederland zijn."

Een wereld aan keukenideeën
Van der Neut werd in oktober 2013 de nieuwe eigenaar van Goedhart Keukens en Tegels. Na een maandenlange verbouwing opende hij op 1 oktober 2014 de nieuwe showroom waarin hij veel nieuwe ideeën doorvoerde. Van der Neut: "We creëerden in de nieuwe showroom acht verschillende werelden. Zo verrassen we onze bezoekers met een wereld aan keukenideeën. Van klassiek tot modern en voor ieder budget: alles is mogelijk. Door hen ook advies te geven over tegels, verlichting en kleuren willen we bezoekers helpen de keuken perfect aan te laten sluiten op hun interieur en verdere wensen. Hopelijk kunnen we de vakjury ook verrassen en inspireren in onze showroom."

Bekendmaking winnaar op 30 november
Dit jaar kiest het vakblad KIM niet alleen een landelijke winnaar, maar ook vier regionale winnaars. Er worden drie finalisten gekozen in de regio's Noord (Groningen, Friesland en Drenthe), Oost (Overijssel, Gelderland en Flevoland), Zuid (Zeeland, Noord-Brabant en Utrecht) en West (Noord- en Zuid-Holland en Utrecht). Op maandagmiddag 30 november hoort Van der Neut tijdens de KIM Vakdag in de Utrechtse Jaarbeurs of hij een regionale winnaar is én of zijn keukenzaak verkozen wordt tot de beste keukenzaak van Nederland.

Geplaatst in:

Neem voor meer informatie contact op met:
Jan Jaap van der Neut - jjvdneut@ghkt.nl of bel 0297-233533

Goedhart Keukens en Tegels | Hoorn 124 | 2404 HJ Alphen aan den Rijn | www.ghkt.nl

Goedhart Keukens en Tegels

plaats:
Alphen aan den Rijn

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234