5 Nederlandse multinationals genomineerd voor Beste Werkgevers Awards

Amsterdam, 25 september 2015 - Vijf Nederlandse multinationals zijn genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2015. Deze organisaties behoren tevens tot de 100 Beste Werkgevers van Nederland. Op 6 oktober maken Effectory en Intermediair de winnaars bekend in Theater Amsterdam.

Genomineerde multinationals (in alfabetische volgorde)

AEGON
ASML
Heerema Marine Contractors
Loyens & Loeff
Vanderlande

Deze vijf organisaties maken dus kans om Beste Werkgever van Nederland te worden. Daarnaast zal één van hen de award voor Beste Werkgever in de branche 'multinationals' in ontvangst nemen. Er zijn meerdere voorwaarden om aan de term multinational te voldoen. Allereerst dient de organisatie van Nederlandse oorsprong te zijn, die in meerdere landen actief is. Daarnaast zijn het allemaal business-to-business profit organisaties. Ten slotte moeten er minimaal 1000 medewerkers actief zijn binnen het bedrijf.

Beste Werkgevers Event 2015
Op dinsdag 6 oktober 2015 reiken Effectory en Intermediair de volgende prijzen uit tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam:

- Beste Werkgever met minder dan 1.000 medewerkers
- Beste Werkgever met meer dan 1.000 medewerkers
- Hoogste stijger Beste Werkgevers Score t.o.v. 2014
- Verschillende branchewinnaars, waaronder de winnaar in de branche 'multinationals'

Het evenement is een inspirerende dag voor CEO's, HR professionals en arbeidsmarktcommunicatie-specialisten. In 2014 waren er meer dan 400 gasten aanwezig om kennis te vergaren en te delen, inspiratie op te doen en te netwerken. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd en kunnen zich aanmelden via www.beste-werkgevers.nl.

Beste Werkgevers Onderzoek
Het Beste Werkgevers Onderzoek is dit jaar voor de vijftiende keer uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Inmiddels zijn de 100 genomineerde organisaties bekend gemaakt in twee categorieën; 'meer dan 1.000 medewerkers' en 'minder dan 1.000 medewerkers'. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers. In totaal beoordeelden 201.029 medewerkers uit alle Nederlandse arbeidsmarktsectoren hun werkgever.

Geplaatst in:

Over Effectory
Effectory verzamelt feedback van medewerkers en (interne) klanten om organisaties duurzaam te verbeteren. Effectory is Nederlands marktleider op het gebied van innovatief medewerkersonderzoek. Effectory is een zelfsturende organisatie en heeft 150 medewerkers.

Over Intermediair
Intermediair.nl is al 50 jaar het grootste carrièreplatform voor hoogopgeleiden en is toonaangevend op het gebied van recruitmentmedia. Met het digitale Intermediair Magazine en Intermediair.nl biedt Intermediair hoogopgeleid Nederland inspiratie, informatie en het beste vacatureaanbod. Intermediair is onderdeel van VNU Vacature Media

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over het Beste Werkgevers Onderzoek en de verkiezing op 6 oktober 2015 kunt u contact opnemen met Lea Vissers of Irene van Cappelle.

Lea Vissers: 020-3050100 of lea.vissers@effectory.nl
Irene van Cappelle: 020-2042000 of i.van.cappelle@vnuvacaturemedia.nl

Effectory B.V.

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.effectory.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234