Vitakraft doneert verrassingspakketten aan vrijwilligers op Dierendag

Vitakraft gaat op 3 oktober Dierendag verrassingspakketten langsbrengen bij tien organisaties en vrijwilligers die het hard nodig hebben. Op www.iedereendierendag.nl mag iedereen zijn of haar goede doel aanmelden tot 2 oktober. De tien organisaties of vrijwilligers met het mooiste verhaal ontvangen het Dierendag pakket.

Het bedrijf dat huisdierproducten maakt heeft het afgelopen jaar veel aandacht besteed aan de kleine goede dierendoelen in Nederland: "Wij stonden versteld van de betrokkenheid van de mensen die alles op vrijwillige basis ondernemen. Deze mensen hebben een groot hart voor dieren en daar hebben wij veel waardering voor." aldus Vitakraft.

Naast de Dierendag pakketten ontvangen de eerste 100 inzendingen een 'Liefde voor Dieren' armband die Vitakraft speciaal voor deze Dierendag heeft laten ontwerpen.

Het internationale bedrijf Vitakraft bestaat inmiddels 177 jaar en heeft producten in alle huisdiergroepen. Zij willen continu bijdragen aan het welzijn, de gezondheid en vreugde van het huisdier als onderdeel van de familie. Dit alles uit passie voor dieren.
www.vitakraft.nl

Geplaatst in:

Vitakraft Nederland BV

plaats:
Eerbeek

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234