DEKRA Insight onthult nieuw merk en verenigt voormalige veiligheidsbedrijven

OXNARD, Californië, 24 september, 2015 /PRNewswire/ -- DEKRA Insight onthult vandaag een nieuwe merkidentiteit. De introductie van een nieuw logo en kleuren kenmerkt de steeds grotere impact die het bedrijf heeft op veiligheid op het werk en toont de eenwording van de bedrijven BST, Chilworth, RCI Safety, Russell Consulting, Optimus Seventh Generation en partner RoundTheClock Resources onder het merk DEKRA Insight.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150605/221256LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20150605/221256LOGO]

"De lancering van onze nieuwe merkidentiteit betekent het begin van een nieuw tijdperk en toont duidelijk waar we voor staan: wetenschap in het hart van veiligheid. Ons merk is een directe afspiegeling van waar de sector van veiligheid op de werkplek volgens ons naartoe gaat: multidimensionaal met allesomvattende oplossingen en transformationele impact," aldus Colin Duncan, CEO, DEKRA Insight.

"Veiligheid is onze bestaansreden. Ons standvastige geloof in de kracht van wat én hoe we het doen, onderscheidt ons van anderen, en is de reden waarom klanten voor ons kiezen. De eenwording van al onze voormalige bedrijven onder DEKRA Insight zal klanten helpen om hun organisatiecultuur en werkomgeving te veranderen", gaat Duncan verder.

Meer informatie over het nieuwe DEKRA Insight op www.dekrainsight.com [http://www.dekrainsight.com/]

Klik hier [https://youtu.be/UHOMA6rr8nY] voor een video over DEKRA Insight's nieuwe merkidentieit.

Volg DEKRA Insight ook op:-- Twitter: @DEKRAInsight [http://www.twitter.com/dekrainsight]
-- Facebook: /DEKRAInsight [http://www.facebook.com/dekrainsight]
-- Linkedin: /DEKRAInsight [https://www.linkedin.com/company/dekra-insight]
-- YouTube: /DEKRAInsight
[https://www.youtube.com/channel/UCQrPo-iEBRQweweL-Z76Mwg]
-- Google+: /DEKRAInsight
[https://plus.google.com/b/102458831204632414414/102458831204632414414/p
osts]Over DEKRA Insight

DEKRA Insight is de wereldwijde leider op het gebied van veiligheid op de werkplek, en treedt op als consultant en partner voor de grootste bedrijven in de wereld binnen de chemische, olie en gas, farmaceutische en landbouwsector, en bij nutsbedrijven. We helpen klanten om hun organisatiecultuur en werkomgeving te veranderen met een gepassioneerde, wetenschappelijke aanpak. Dankzij onze gezamenlijke kennis en ervaring kunnen klanten het risico voor hun werknemers, eigendommen en reputatie meetbaar verkleinen, én met betere bedrijfsresultaten. DEKRA Insight vertegenwoordigt de gezamenlijke expertise van onze voormalige bedrijven die ieder op zich een begrip zijn op het gebied van veiligheid: BST, Chilworth, RCI Safety, Russell Consulting, Optimus Seventh Generation en partner RoundTheClock Resources.

DEKRA Insight heeft meer dan 500 werknemers verdeeld over 22 kantoren in 16 landen. We zijn een divisie van DEKRA S.E., het bedrijf dat sinds 1925 een wereldwijde leider is op het gebied van veiligheid met meer dan 35 000 werknemers.

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150605/221256LOGO


DEKRA Insight


CONTACT: CONTACT : Amy Chilla, Mobiele telefoon +1-949-573-7830, E-mailamy.chilla@dekra.com, Website www.dekrainsight.com


Web site: http://www.dekrainsight.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234