reTXT voegt 'one-touch'-bellen toe aan messagingapp

- Niet-storende belfunctie maakt tegelijkertijd bellen, sms'en en internetten eenvoudig

TEMPE, Arizona, 23 september 2015 /PRNewswire/ -- reTXT Labs, de maker van reTXT, heeft vandaag gecodeerde spraakoproepen geïntroduceerd voor diens veilige, multiplatform privé-app voor mobiele messaging, waarmee gebruikers berichten die ze al hebben verzonden, kunnen bijwerken, verwijderen of ophelderen. Door bellen toe te voegen aan de lijst met functies, gaat reTXT [http://www.retxt.com/] door met het verlichten van de frustratie bij mobiele communicatie doordat het niet meer nodig is om tijdens een gesprek 'bel mij' te sms'en en door het mogelijk te maken om van groepssms'jes met slechts één tik een conferentiegesprek te maken. De belfunctie is net als alle messagingfuncties beveiligd met end-to-end-codering.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150923/269685 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20150923/269685]

Update over abonnement:
reTXT is gratis voor iedereen wanneer er drie uitnodigingen worden verzonden naar mensen die de toepassing nog niet gebruiken. Download de app in de App Store [https://itunes.apple.com/app/retxt/id790426987?ls=1&mt=8] en Google Play Store [https://play.google.com/store/apps/details?id=io.retxt].

Naast de belfunctie verlicht reTXT de frustraties over traditioneel sms'en door gebruikers de mogelijkheid te geven om:-- Verkeerd opgevatte berichten op te helderen
-- Verzonden berichten te bewerken
-- Verzonden berichten te verwijderen
-- Te kiezen om wel of niet deel te nemen aan groepsberichten
-- Groepsberichten een naam te geven
-- Met slechts één tik de locatie te delen
-- De camera snel te openen om foto- en videoberichten te sturen
-- De microfoon snel te openen om spraakberichten te sturen
-- Alle niet-tekstuele media in een gesprek in een mediabrowser weer te
geven
-- Alle berichten end-to-end te coderen

Voor de ophelderfunctie van reTXT, de mogelijkheid om eerder verzonden berichten te bewerken en de keuze om wel of niet deel te nemen aan groepsberichten is octrooi aangevraagd.

"Het vermogen om te bellen vanuit de reTXT-messagingapp maakt het eenvoudig voor gebruikers die onderweg zijn om snel over te schakelen van sms'en naar bellen. Dit geldt ook voor mensen die deelnemen aan een groepschat waarbij het nodig is om elkaar in persoon te spreken in plaats van vele sms'jes te sturen", aldus medeoprichter en COO van reTXT Labs, Eric Marcus. "Naast de bewerkingsfuncties van reTXT voor sms'jes, foto's, video's en spraakberichten, maakt de nieuwe belfunctie ook gebruik van end-to-end-codering wat zoveel betekent als dat niemand inbreuk kan maken op de gesprekken die onze gebruikers voeren of de sms'jes die ze versturen."

reTXT, de eerste echt veilige messagingapp voor consumenten reTXT is de enige messagingapp die end-to-end-codering gebruikt voor ongestoorde bescherming van gegevens tussen twee partijen, voor alle berichten en VOIP-oproepen, ongeacht de inhoud of het apparaat. Het zendende apparaat kan elk bericht coderen zodat alleen het ontvangende apparaat het bericht kan lezen. Anders dan messagingapps slaat reTXT geen berichten op op een serverpark en kunnen berichten niet door een derde of een overheidsinstantie worden bekeken. Alleen reTXT biedt deze functionaliteit op zowel iOS als Android.

Over reTXT Labs
reTXT Labs is de maker van reTXT, de eerste multiplatform, multidevice mobiele messagingapp ter wereld die functies biedt waarmee gebruikers verzonden berichten kunnen ophelderen, bewerken en verwijderen. reTXT is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten en kan worden gebruikt op meerdere apparaten in hetzelfde account en maakt gebruik van end-to-end-codering om privacy en veiligheid te bieden voor de gebruikersbericht. Ga voor meer informatie over reTXT naar retxt.com [http://www.retxt.com/].

Mediacontact:
Reno Ybarra
Engage PR
+ 1 510 748 8200 ext. 221
rybarra@engagepr.com [mailto:rybarra@engagepr.com]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150923/269685


reTXT Labs


Web site: http://www.retxt.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234