RTL Z en Eurosport 1 en 2 nu ook in Televisie pakketten van Sparql

Almere, 22 september 2015 - Televisieaanbieder Sparql heeft per medio september RTL Z en Eurosport 1 en 2 in haar pakketten opgenomen. Waar RTL-Z te zien is in het Light pakket, kijken klanten Eurosport en Eurosport 2 respectievelijk in het Basic en het Premium pakket. Sprarql beantwoordt met haar drie pakketen - Light, Basic en Premium - nu nog beter aan de behoefte van haar abonnees.

Sparql is als aanbieder vooral bekend van haar samenwerking met internetprovider Tweak. Beide merken zijn sterk in ontwikkeling. Tweak rolt in snel tempo haar eigen glasvezelnetwerk uit in Nederland. Dat eigen netwerk onderscheidt zich vooral door snelheden tot 1000 Mbit download en upload. Deze snelheden zijn niet alleen in Almere, Enschede en Leeuwarden verkrijgbaar, maar ook in Dronten. Nog dit jaar volgen er meer steden.

Interactieve TV van Sparql onderscheidt zich onder meer door premiumzender HBO standaard in het basispakket aan te bieden, zonder extra kosten. Sparql Light omvat de essentiële zenders, en wordt nu uitgebreid met RTL-Z. Sparql Basic bevat tal van extra zenders in HD en interactieve diensten. Daar wordt Eurosport aan toegevoegd. Sparql Premium kent het maximum aantal zenders. SBS9 is verplaatst naar kanaal 26. TV5 Monde verdwijnt uit de pakketten van Sparql.

Meer dan interactieve televisie
Tweak is een klein en onafhankelijk familie bedrijf dat in 2002 is opgericht. Sinds mei 2014 biedt zij naast internet ook televisie onder de naam Sparql. Tweak heeft hierdoor een onafhankelijke marktpositie tegenover de grote internet en televisie aanbieders.

www.sparql.nl

Geplaatst in:

Sparql

plaats:
Almere

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234