ShopSaloon maakt gratis webshop mogelijk voor iedereen

ShopSaloon komt met gratis webshop

"Wel de lusten, niet de lasten" Een eigen webshop: het is een droom van veel mensen. Een droom die negen van de tien keer geen werkelijkheid wordt, omdat sommige nadelen te zwaar wegen. Daaraan maakt ShopSaloon nu een einde. Via dit nieuwe online platform kan voortaan iedereen direct een eigen webshop openen. Gratis en zonder enig geregel of risico. Dankzij samenwerking met bedrijven als Zalando, V&D, Douglas, Coolblue en nog veel meer, maakt ShopSaloon het mogelijk miljoenen producten van betrouwbare partners te selecteren en in een eigen webshop te verkopen.

Deze partnerbedrijven blijven zelf verantwoordelijk voor de distributie, betalingen en administratie. De webshopeigenaar hoeft alleen het leuke werk te doen: verzamelen en promoten van de mooiste spullen. Meer niet.

Veel mensen liepen tegen problemen aan bij de start van een webshop. Denk aan hoge opstartkosten, aanleggen van voorraad of distributie van pakketjes. Om over de benodigde technische kennis en de financiële risico nog maar te zwijgen. Passie en deskundig advies krijgen ze nu via ShopSaloon. De webshop is geschikt voor iedereen die kennis heeft van bepaalde producten of geld wil verdienen met zijn of haar passie. Zo kan een tennisvereniging direct een webshop met tennisproducten beginnen en op die manier haar leden bijstaan met deskundig advies over rackets of sportkleding; gadgetfreaks of schoenverslaafden stellen met een paar muisklikken hun eigen droomcollectie samen.

De gratis webshop zonder risico kwam tot stand doordat veel grote bedrijven direct na de oprichting van ShopSaloon zich aansloten. Grote partijen die hun producten graag verkocht zien worden door enthousiaste webshop eigenaren. Medeoprichter Nick de Korte verwacht dat de lijst deelnemers alleen maar langer wordt. Nick: 'Een webshop via ShopSaloon.com betekent namelijk voor alle deelnemers precies hetzelfde. Geen enkel risico, maar wel aantrekkelijke vergoedingen. Kortom: wel de lusten, niet de lasten.'

Meer informatie is te vinden op de website: www.shopsaloon.com en https://www.facebook.com/shopsaloon

Geplaatst in:

Aan de redactie
Contactpersoon: Nick de Korte
Telefoon: 085 76 00 487
E-mail: nick@shopsaloon.com

ShopSaloon

plaats:
Vianen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234