De Academie voor Vastgoed groeit mee

Veranderende markt vraagt om andere opleidingen
De vastgoedmarkt specialiseert zich steeds verder. Deze ontwikkelingen stellen steeds hogere eisen aan het opleidingsniveau van makelaars en taxateurs. Als opleidingsinstituut gaat de Academie voor Vastgoed in die ontwikkeling mee.

Focus verbreden
NVM SOM is meer dan vijftig jaar geleden opgericht als 'Studiecentrum Opleidingen Makelaardij', maar die focus is te smal met het oog op de veranderingen in het vakgebied. Inmiddels biedt dit instituut een breed scala aan opleidingen voor makelaars én taxateurs. Vanwege deze ontwikkelingen draagt NVM SOM nu de naam Academie voor Vastgoed. Deze naam geeft beter weer waar de organisatie voor staat: hoogwaardige opleidingen voor de vele specialismen binnen de gehele vastgoedsector. Met meer dan 50 jaar kennis en ervaring bieden we hoogwaardige vastgoedopleidingen van MBO- tot WO-niveau, die de brug slaan tussen theorie en praktijk.

Actueel en deskundig
Met de Nederlandse Vereniging van Makelaars als 'founder', staat de Academie voor Vastgoed op een bijzonder sterk fundament. Nieuwe ontwikkelingen in de vastgoedsector worden op de voet gevolgd, zodat snel en adequaat bestaande opleidingen kunnen worden aangepast en nieuwe trajecten en leerlijnen kunnen worden ontwikkeld. Een van de voorbeelden daarvan is de komst van het Taxatieregister eerder dit jaar. De Academie voor Vastgoed heeft hierop voorgesorteerd door de lancering van de leerlijn taxeren om desgewenst de titel Recognised European Valuer te kunnen behalen.

Hoog gewaardeerde opleiding
De Academie voor Vastgoed motiveert cursisten om het beste uit zichzelf te halen, via programma's voor zelfstudie, e-learning en een zeer gevarieerd pakket praktijkopdrachten. Zo zijn cursisten aan de Academie voor Vastgoed verzekerd van een opleiding die in de markt hoog gewaardeerd wordt en hen verder brengt in hun ontwikkeling.

Deskundige docenten uit de vastgoedpraktijk
De afgelopen jaren heeft de Academie voor Vastgoed flink geïnvesteerd in docenten. Vooraanstaande professionals uit de vastgoedwereld verzorgen de diverse opleidingen en trainingen. Zo delen onder andere ir. Frans van Hoeken (DTZ Zadelhoff), drs. Baldwin Poolman MRE MRICS RRV RT (Dynamis Taxaties Nederland) en prof. dr. Leo Verhoef (voormalig hoogleraar ondernemerschap TU Eindhoven) hun expertise en kennis met onze cursisten. Hiermee is de Academie voor Vastgoed hét fundament voor een succesvolle carrière in de vastgoedwereld.

Academie voor Vastgoed: De beste worden in wat u doet.

Nieuwe contactgegevens per heden:
Academie voor Vastgoed
Fakkelstede 1
Nieuwegeininfo@academievoorvastgoed.nl
www.academievoorvastgoed.nl

Voor meer informatie neemt u contact op met Lydia van Dalen, Manager Academie voor Vastgoed, Fakkelstede 1, 3431 HZ Nieuwegein, telefoon 030 - 608 51 60.

AcademievoorVastgoed

plaats:
Nieuwegein

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234