InnoSportLab De Tongelreep opent haar deuren op zaterdag 3 oktober

Heb jij altijd al willen weten hoe Ranomi Kromowidjojo en Femke Heemskerk hun start en keerpunt verbeteren? Ontdek het tijdens de Weekend van de Wetenschap op 3 oktober bij InnoSportLab De Tongelreep in Eindhoven. Schrijf je snel in voor één van de rondleidingen en ervaar de verrichtingen van het zwemlab.

Topzwemmers, zwemcoaches en wetenschappers ontwikkelen in InnoSportLab De Tongelreep innovatieve trainingsfaciliteiten. De Nederlandse topzwemmers testen en perfectioneren hier in het zwembad trainingsmethoden en nieuwe producten, die de zwemprestaties verbeteren en fracties van seconden tijdwinst opleveren.

Backstage bij het zwemlab
Het eerste weekend van oktober (3 en 4 oktober) staat volop in het teken van wetenschap en technologie. InnoSportLab De Tongelreep opent haar deuren op zaterdag 3 oktober. In drie rondes (11:00 uur, 12:00 uur en 13:00 uur) worden deelnemers rondgeleid. Aanmelden is kosteloos en kan via communicatie@innosport.nl. Wees er snel bij, want vol=vol.

Weekend van de Wetenschap
Op meer dan 200 locaties door heel Nederland beleef je live wetenschap & technologie op 3 en 4 oktober 2015. Alleen tijdens het Weekend van de Wetenschap openen bedrijven, instituten, universiteiten, (onderzoeks) instellingen en musea exclusief hun normaal gesloten deuren. Nieuwsgierige mensen van jong tot oud krijgen op deze manier de unieke kans binnen te kijken in de wereld van wetenschap en technologie.

Op www.hetweekendvandewetenschap.nl is de meest actuele lijst van deelnemende organisaties en activiteiten opgenomen.

Geplaatst in:

Voor meer informatie en/of beeldmatermateriaal kunt u contact opnemen met

Egbert Jager
Projectmedewerker Marketing & Communicatie InnoSportNL
E-mail: Egbert.jager@innosport.nl
Telefoonnummer: 026-483 4653

Langskomen?
U bent van harte uitgenodigd om ook een bezoek te brengen aan ons. Dat kan ook in de aanloop naar het Weekend van de Wetenschap, indien dat nodig is in verband met redactionele deadlines. Wilt u op deze uitnodiging ingaan, laat het ons weten.

Website: http://www.innosportlabdetongelreep.nl
Twitter: https://twitter.com/ISLDeTongelreep
Facebook: https://www.facebook.com/ISLDeTongelreep

InnoSportLab De Tongelreep

plaats:
Eindhoven

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234