Pieter van den Hoogenband geeft startsein Wintertijd Challenge

Amsterdam, 21 september 2015 - Op vrijdag 25 september geeft Pieter van den Hoogenband op station Amsterdam Centraal het startsein voor de inschrijving van de Wintertijd Challenge 2015. De aftrap voor dit nationale sportevenement wordt dit jaar extra bijzonder. Pieter van den Hoogenband zet via een hometrainer in de IJ-hal een uniek reclamebord in werking. Zodra Pieter van den Hoogenband begint te fietsen kan Stan, een jongen van 5 met een spierziekte, zijn verhaal vertellen. Het is 's werelds eerste op spierkracht gedreven uiting en daardoor een fotogeniek tafereel. Ook voorbijgangers kunnen van de bijzondere installatie gebruikmaken. Het bijzondere reclamebord komt te staan in de splinternieuwe IJ-hal op Amsterdam Centraal. De activatie en de Wintertijd Challenge zijn een initiatief van Stichting Spieren voor Spieren.

Details programma
Datum: Vrijdag 25 september 2015
Locatie: Amsterdam, Station Amsterdam Centraal, IJ-hal (tussen de roltrappen)
Contactpersoon pers: Selma Nederhoed (020 - 2611782)
Ontvangst pers: 11.45 uur
Start event: 12:00 uur
Einde event: 13:00 uur
Interviewmogelijkheid Pieter van den Hoogenband: Ja
Persaccreditatie: Uiterlijk 24 september via selma@spierenvoorspieren.nl

Over de Wintertijd Challenge
De Wintertijd Challenge is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement van Stichting Spieren voor Spieren. In de nacht dat de wintertijd ingaat, wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Nederlanders met gezonde spieren kunnen zelf een challenge initiëren of deelnemen aan een challenge bij hen in de buurt. In 2014 waren er door heel Nederland maar liefst 146 sportieve challenges georganiseerd en was de opbrengst Euro 350.000,-. Dit jaar vindt de Wintertijd Challenge plaats in de nacht van zaterdag 24 oktober op zondag 25 oktober. Meer informatie over de Wintertijd Challenge via www.wintertijdchallenge.nl.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met de woordvoerder van stichting Spieren voor Spieren, Selma Nederhoed via 020 - 2611782 of e-mail selma@spierenvoorspieren.nl.

Merktroubadour

plaats:
Amsterdam
website:
http://merktroubadour.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234