Brainnet verkozen tot beste Managed Service Provider 2015 (MSP)

NIEUWEGEIN, 20150921 -- Tijdens de 'Staffing Award-verkiezing 2015, georganiseerd door ZZP Barometer, is Brainnet, Managed Service Provider voor flexibele arbeid, uitgeroepen tot de absolute winnaar in de categorie Managed Service Provider. In totaal deden 384 organisaties mee. De kwaliteit van de deelnemende organisaties is gemeten op basis van de referenties van meer dan 16.200 zzp'ers en 4.800 opdrachtgevers met transparantie, tarief en betalingstermijn als belangrijkste criteria. Brainnet kreeg van opdrachtgevers een 9,6 als gemiddeld eindcijfer, het hoogste cijfer van alle deelnemende organisaties. De prijs werd uitgereikt door Marcel Molenaar, Head of Marketing Solutions Linkedin Benelux.

Uit onderzoek van ZZP Barometer blijkt dat transparantie, tarief, betalingstermijn, marges en bereikbaarheid de vijf belangrijkste criteria zijn van 'Goed Intermediairschap'. Deze criteria zijn aan zowel zzp'ers als opdrachtgevers voorgelegd, naast vragen over de algemene tevredenheid en de waarschijnlijkheid tot aanbeveling.

'Wij zijn trots op dit fantastische resultaat', aldus Arno Lugthart, directeur van Brainnet. 'Vorig jaar werden we in deze categorie tweede en na het behalen van de High Growth Award twee jaar geleden, is deze prijs opnieuw een bevestiging dat onafhankelijkheid en transparantie in het inhuurproces bijzonder gewaardeerd worden. Al bijna 20 jaar werkt Brainnet nauw samen met enkele duizenden kennisleveranciers en zzp'ers. Lugthart: 'Wij bieden hen toegang tot aantrekkelijke opdrachten. Daarnaast bieden we onze opdrachtgevers volledige ontzorging op het inhuurproces, werken we 100% transparant en hanteren we zeer strikt de betaaltermijnen van onze klanten. Deze manier van werken zit in het DNA van onze organisatie. Eerlijk, open en transparant zaken doen, dat is waar wij voor staan. Het is mooi te zien dat dit gewaardeerd wordt met een hoge klantwaardering.'

Brainnet, is opgericht in 1996 en voert voor haar klanten het gehele inhuurproces uit in de rol van Managed Service Provider en Contractmanager. Brainnet is tweevoudig winnaar van de FD Gouden Gazellen Award (2012-2013) en winnaar van de High Growth Award Midden Nederland (2013). Brainnet had in 2014 een omzet van Euro 280 miljoen.
Brainnet is initiatiefnemer van de denktank www.eerlijkeflex.nl waar gezocht wordt naar mogelijkheden van een duurzame ontwikkeling van de flexmarkt. Meer informatie over Brainnet: www.brainnet.nl


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Anne Meint Bouma, adjunct directeur Brainnet.
anne.meint.bouma@brainnet.nl
Telefoon: 030 6021617

Brainnet BV

plaats:
NIEUWEGEIN

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234