Date.nl, Cams.nl en 18.nl toegevoegd aan unieke domeinnamenveiling

Op de valreep zijn er aan de Premium Dating en Erotiek Domeinnamen Veiling op Domeinmatch.nl tientallen nieuwe domeinnamen toegevoegd. Het gaat o.a. om de domeinnamen Cams.nl, Cams.be, Date.nl en 18.nl. Samen met de 250 domeinnamen die al in de veiling stonden, wordt de totale waarde van de domeinnamen in de veiling nu geschat op twee miljoen euro.

Nooit eerder stonden er zoveel premium dating en erotiek domeinnamen in een openbare veiling. Domeinnamen als Date.nl, Seks.nl en Cams.nl worden samen met 300 andere dating en erotiek domeinnamen 7 dagen lang geveild.

Een markt van honderden miljoenen

In Nederland en België worden jaarlijks honderden miljoenen euro's uitgegeven aan seks en dating. Het zijn twee van de grootste markten online. Bedrijven en particulieren hebben vanaf 1 oktober de unieke - en waarschijnlijk laatste - mogelijkheid om in te springen op deze markten door deel te nemen aan de Premium Dating en Erotiek Veiling.

Voor ieder budget een domeinnaam

In de veilinglijst staan domeinnamen met verschillende waardes. Het is al mogelijk om een domeinnaam te bemachtigen vanaf EUR 25,- ex btw. Een van de meest kostbare domeinnamen is Date.nl, waar een bedrag van tussen de EUR 50.000,- en EUR 100.000,- tegenover staat. Seks.nl heeft zelfs een bedrag van tussen de EUR 150.000,- en EUR 200.000,- achter zijn naam staan.

De hoogste bieder wint

Bedrijven en particulieren hebben tot 8 oktober 16:00 de mogelijkheid om biedingen uit te brengen op de domeinnamen in de veiling. Alle domeinnamen worden los geveild en de hoogste bieder per veiling wint de desbetreffende veiling, mits de minimale verkoopprijs wordt bereikt.

De complete veiling is hier te bekijken:

https://www.domeinmatch.nl/zoeken/advanced?user=&asdisplay=on&render=results_theme_auction&domain=&themeauction%5B%5D=6&topdomain=nvt&dateadded=0&domainlength=&page=1&limit=100&order=bid+desc%2C+domain+asc

Algemene informatie

Premium Dating en Erotiek Domeinnamen Veiling
Begint op donderdag 1 oktober 2015 om 16:00
Eindigt op donderdag 8 oktober 2015 om 16:00
Domeinnamen in de veiling: 300+
Account registreren: http://www.domeinmatch.nl/registreren
Organisator: Domeinmatch.nl
Contactgegevens: http://www.domeinmatch.nl/contact

Nick van der Leeuw
076 737 0151
info@domeinmatch.nl
www.domeinmatch.nl

Domeinmatch.nl

plaats:
Breda

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234